رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی : این اقدام موسسه صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم در راستای سیاست های امنیت غذایی کشور و به عنوان یکی از ارکان مهم پدافند غیرعامل در زمینه ارتقا سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت.
به گزارش خبرنگار پایداری ملی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و
صنایع غذایی گفت: این قرارداد در راستای رفع نیازهای موجود در حوزه
صنعت غذای کشور و پژوهش های نوین غذایی برای پروژه پژوهشی با موضوع تأثیر
تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای فیزیک و شیمیایی و رئولوژیکی برخی پروتئین ها و
هیدروکلوئیدهای غذایی منعقد شد. دکتر قدیر رجب زاده افزود : این اقدام
موسسه صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم در
راستای سیاست های امنیت غذایی کشور و به عنوان یکی از ارکان مهم پدافند
غیرعامل در زمینه ارتقا سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت. وی ادامه داد :
این پروژه پژوهشی بین المللی با هدف تغییر ویژگی های عملکردی
هیدروکلوئیدها و پروتئین ها در فرآورده های مختلف غذایی با استفاده از
فناوری پلاسمای سرد و به منظور خودکفایی ایران در دستیابی به دانش فنی
تولید افزودنی های با فناوری روز دنیا در تولید اقلام مورد نیاز در صنعت
غذا آغاز شده است. وی افزود: پلاسمای غیرحرارتی فناوری نوینی است که می
توان با استفاده از آن گروه های عامل مختلف را بر سطوح مواد نشاند یا از
تاثیر اکسیداسیون جزیی آن بر ترکیبات غذایی و بهبود ویژگی های نهایی
فراورده های غذایی استفاده کرد. موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال
1360 فعالیت خود را آغاز و هم اکنون با 30 عضو هیات علمی و 34 دانشجوی
مقطع دکترا در حوزه پژوهش های مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی در مشهد
مستقر است.