۰۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۰
کد خبر: ۱۸۲۹
اختلافات سیاسی شما با سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان دلیل نادیده گرفتن سابقه تروریستی، خطرات بالقوه منافقین و نقض شدید حقوق اعضای این فرقه توسط رهبران آن نیست.
به گزارش پایداری ملی به نقل از تابناک، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم خاورمیانه با ارسال نامه‌ای به دولت کانادا ضمن اشاره به سوابق تروریستی فرقه منافقین، اقدام این دولت در خروج نام این فرقه از فهرست گروه‌های تروریستی این کشور را متأثر از مسائل سیاسی دانسته و محکوم می‌کند.

در این نامه آمده است: فرقه مجاهدین خلق(منافقین) دارای سابقه طولانی در حوادث تروریستی است. این فرقه مسئول ترور 12 هزار شهروند ایرانی، هفت شهروند آمریکایی و ده‌ها هزار شهروند عراقی است. از طرفی آنها همچنان بر روش‌های خرابکارانه و تروریستی برای پیشبرد اهداف خود اصرار دارند. تلاش برای تدارک حمله تروریستی به سفارت‌های ایران در 13 کشور اروپایی در سال 2003 میلادی، خودسوزی 10 تن از اعضای این فرقه در اعتراض به دستگیری مریم رجوی سرکرده این فرقه در همین سال که به اتهام پولشویی و تدارک حملات تروریستی توسط پلیس فرانسه دستگیر شده بود، بر اساس همین مشی مسلحانه و تروریستی سازمان قابل ارزیابی است. این فرقه با توجه به رویکرد کمونیستی و افراطی خود می‌تواند تهدید جدی برای شهروندان غربی و از جمله کانادایی به حساب آید. سابقه این گروه در اقدامات خرابکاران اقتصادی چون پولشویی نیز از دیگر آسیب‌های این فرقه به جوامع اروپایی است.

انجمن در ادامه ضمن تاکید بر این موضوع که قربانیان این فرقه تنها قربانیان حوادث تروریستی نیستند، به نقض گسترده حقوق بشر اعضا فرقه توسط رهبران آن می‌پردازد. بر این اساس رهبران مجاهدین خلق هم اکنون نیز حقوق اعضای این فرقه را به بدترین شکل ممکن نقض می‌کنند. گزارش‌های دیده بان حقوق بشر نظیر گزارش «خروج ممنوع» در سال 2005 میلادی جزئیات دقیق تری از وضعیت حقوق بشری این افراد را تبیین می‌کند.

به نظر می‌رسد در چنین شرایطی توجه به این مهم به عنوان یک موضوع حقوق بشری نسبت به نگاه سیاسی به این فرقه اولویت بیشتری داشته باشد.

در نامه انجمن آمده است: یکی از مولفه‌های مهم گسترش تروریسم در جهان کنونی نگاه متاثر از تحولات سیاسی به تروریسم در عرصه روابط بین‌الملل است. این امر به گروه‌های تروریستی فرصت می‌دهد از سوء تفاهامات و اختلافات سیاسی نهایت استفاده را برده و فضای رشد لازم را پیدا کنند. بشر کنونی هم اکنون گریبان گیر تجربه تلخ حمایت‌های سیاسی از گروه‌های تروریستی است. موضوع القاعده و طالبان و حمایت‌های بی بدیل غرب از این گروه‌های تروریستی برای پیشبرد اهداف سیاسی مصداق روشن این منطق است.

این گروه‌ها که زمانی مورد حمایت بی چون و چرای غرب بودند اکنون به دغده‌های جدی امنیتی غرب تبدیل شده‌اند. شاید حمایت از القاعده و طالبان در مقطعی و هم اکنون مبارزه با آنها تامین کننده منافع تعیین شده سیاسی باشند، اما آنچه از بین می‌رود جان قربانیان بی گناهی است که هیچ گونه ارتباطی به موضوع نداشته‌اند.

تصمیم دولت کانادا برای خروج نام این فرقه از گروه‌های تروریستی قدم برداشتن در همین مسیر است. این تصمیم تنها اندکی پس از اقدام مشابه آمریکا تایید کننده تاثیر شدید مسائل سیاسی بر موضوع است.

انجمن متشکل از خانواده‌های شهدای ترور تصریح می‌کند: اختلافات سیاسی بین دولت‌ها در عرصه روابط بین‌الملل امری طبیعی است، اما توجیه کننده حمایت هیچ دولتی از تروریسم نیست. اختلافات سیاسی شما با سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان دلیل نادیده گرفتن سابقه تروریستی، خطرات بالقوه منافقین و نقض شدید حقوق اعضای این فرقه توسط رهبران آن نیست.

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در ادامه ضمن تقبیح نگاه دوگانه و ابزاری به مفهوم تروریسم و گروه‌های تروریستی، از سازمان منافقین به عنوان یک فرقه تروریستی نام ‌برد که علی رغم ادعاهای مطرح شده همچنان از مشی تروریستی خود دست برنداشته و لذا خواستار تامل بیشتر و نگاه غیر سیاسی در مواجهه با این فرقه و تصمیم گیری در خصوص آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر