۲۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۵۱۵۶۲
پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم در گزارشی سیاست‌های ایران در مسئله مقاومت و تسلیم نشدن در برابر باج‌خواهی‌های غرب را تحسین کرد.

به گزارش پایداری ملی به نقل از ­رای الیوم، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا عادت کرده است هم‌پیمانان عربش در برابر وی و دستورات دیکته شده و باج خواهی‌های او تسلیم شوند، اما او به اشتباه افتاده و فکر می‌کند ایرانی‌ها هم مثل برخی کشورهای عربی هستند و در برابر هر نسیمی تسلیم می‌شوند.

روزنامه الکترونیکی رأی الیوم در ستون سرمقاله خود نوشت: در درستی اظهارات غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیر عامل سپاه پاسداران ایران جای تردیدی نیست. وی تاکید کرد: سران آمریکا از طریق یک واسطه (و احتمالا پادشاهی عمان) از دولت ایران درخواست کردند برای حفظ آبرو و در پاسخ به سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط پدافند هوایی ایران در تنگه هرمز، عملیاتی محدود در منطقه‌ای غیرمسکونی انجام دهند، اما این پیشنهاد پذیرفته نشد.

ایران این پهپاد را نه فقط به سبب نقض حریم هوایی خود سرنگون کرد بلکه هدف از این کار ارسال پیامی روشن در چند کلمه بود: این تنها دست گرمی بود و تصمیم مقامات عالی‌رتبه ایران نشان می‌دهد ملت ایران تسلیم‌ناپذیر است و با تحریم‌های آمریکا نابود نخواهد شد.

آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند برای حفظ هیبت کشورشان چنین نمایش‌هایی را ترتیب داده و خود را به عنوان طرفی مطرح کنند که در برابر هیچ تعرضی سکوت نمی‌کند. در انفجار سفارت آمریکا در نایروبی و دار السلام در سال ۱۹۹۸ به دست هسته‌های انتحاری گروه القاعده بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا دستور بمباران پایگاه‌های این گروه در افغانستان با بیش از ۷۰ فروند موشک کروز را صادر کرد که بیشتر این پایگاه‌ها خالی از سکنه بود و آمار تلفات جانی القاعده نیز به ۵ نفر رسید.

مقامات ایران به خوبی از این شیوه فریبکارانه آمریکا باخبرند. چه به جا بود این سخن آقای جلالی که گفته بود: "مقامات ایران به آمریکایی‌ها گفته‌اند این ما هستیم که میدان جنگ را تعیین می‌کنیم و اگر آغاز جنگ با شما باشد، پایان آن به دست ما خواهد بود و هرگونه حمله به خاک ما به مثابه اعلان جنگی است که با پاسخ قاطعانه ما روبه‌رو خواهد شد".

تحولات بحران آمریکا نشان می‌دهد ایرانی‌ها مردان عمل هستند و دیروز یکشنبه به تهدید‌های خود مبنی بر افزایش غنی سازی اورانیوم جامه عمل پوشاندند. آن‌ها به منظور کاهش شدت تحریم‌ها و خرید نفت ایران دو ماه به اروپایی‌ها فرصت دادند در غیر این صورت به دیگر بند‌های توافق هسته‌ای که چه بسا خطرناک‌تر هم باشد، پایبند نخواهند بود.

ترامپ مجبور شد از تهدید‌های خود مبنی بر واکنش به سرنگونی پهپاد آمریکا در تنگه هرمز صرف نظر کند زیرا به خوبی دریافت این واکنش جنگی به راه می‌اندازد که به سختی می‌توان آن را کنترل کرد. علت دیگر انصراف وی تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با وی بود. نتانیاهو از او خواست اقدامی نکند زیرا جواب آن مساوی با نابودی اسرائیل و بمباران آن با هزاران فروند موشک نقطه زن در آن واحد و از چندین جهت خواهد بود.

کشورهای عربی به دو دسته تقسیم می‌شوند: دسته‌ای که اهل مقاومت هستند و از ترامپ و هم‌پیمانان او نمی‌هراسند، آن‌ها رویارویی و پاسخ دادن به هرگونه تعرض و باج خواهی را برگزیده اند و با هرگونه مذاکره‌ای که کمترین خواسته هایشان را نیز در نظر نگیرد، مخالفند. اینان بی هیچ تردید و شبهه‌ای در جبهه ایران می‌ایستند که از آن‌ها حمایت می‌کند (سوریه، عراق، حزب‌الله، انصارالله، جنبش جهاد اسلامی و حماس و برخی گروه‌های فلسطینی از آن جمله‌اند).

دسته دیگر کشورهای عربیِ آمریکایی و اعضای ائتلاف ناتویی هستند که فکر می‌کنند آمریکا و اسرائیل در برابر ایران از آن‌ها حمایت خواهند کرد؛ همان کشوری که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها از آن چهره ترسناکی ساخته‌اند.

آری.. غلام رضا جلالی درست گفت، اما ترامپ و دار و دسته‌اش دروغ می‌گویند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر