۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰
کد خبر: ۵۰۵۰۴
معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن گفت:
محرمی گفت: این شاخص‌ها با حضور مدیرانی از سازمان دامپزشکی کشور، در ۱۰ مورد دسته بندی شده اند و مبنای اولویت بندی طرح‌های تحقیقاتی قرار می‌گیرند.
به گزارش پایداری ملی، مجتبی محرمی معاون تحقیقات و فناوری موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در خصوص فعالیت‌های شورای تحقیقات دامپزشکی موسسه رازی با بیان اینکه این موسسه متولی تحقیقات دامپزشکی کشور است، گفت: تعیین اولویت‌های تحقیقات دامپزشکی از مهمترین اقداماتی بود که سال گذشته با برگزاری ۳۰ جلسه مشورتی با اعضای شورای تحقیقات دامپرشکی، مشخص و تدوین شد.

وی افزود: در این جلسات از مدیران دفاتر دام، طیور و آبزیان سازمان دامپزشکی برای حضور در جلسات شورا و تعیین اولویت‌های تحقیقاتی سازمان نیز دعوت شد تا اولویت‌ها به طور دقیق تعیین و به عنوان طرح تحقیقاتی تصویب شوند.

محرمی شاخص‌های تعیین اولویت‌های بیماری‌ها را ۱۰ مورد برشمرد و گفت: دارا بودن محصول تولیدی در موسسه (واکسن، آنتی ژن، سرم و غیره)، امکان دست یابی (تولید) به دانش فنی یا فناوری جدید در موسسه با توجه به نیاز بازار، دارا بودن آزمایشگاه مرجع و تخصصی، تفاهم نامه مشترک با مجامع بین المللی، دارا بودن برنامه کنترلی توسط سازمان دامپزشکی، قرار داشتن در لیست اخطار کردنی OIE، اهمیت از چهار منظر اقتصادی، بهداشت عمومی (زئونوز و غیره)، پدافند غیرعامل و دفاع زیستی و محیط زیست (حیات وحش) از مواردی است که مبنای اولویت بندی طرح‌های تحقیقاتی در موسسه رازی قرار گرفته اند.

وی افزود: تعیین شاخص‌ها و امتیاز تعیین اولویت بیماری‌ها و موضوعات بر مبنای جامعه هدف و بیماری خواهد بود.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی همچنین درباره موضوعات تحقیقاتی با بیان اینکه این موضوعات در سه دسته مطالعات اپیدمیولوژیک و تشخیصی، مطالعات پایه واکسن و فرآورده‌های بیولوژیک و مطالعات میدانی و اقتصادی بررسی می‌شوند، ادامه داد: هر کدام از این دسته بندی‌ها به طور موجز بخش بندی شده اند و مطالعات کاملی بر روی هر یک انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر