۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۰
کد خبر: ۴۹۶۷۹
نماینده تام الاختیار مدیرعامل شرکت آبفا روستایی خوزستان در قرارگاه بازسازی و نوسازی تأسیسات آبرسانی روستایی خوزستان با بیان اینکه بر اثر وقوع سیلاب، میزان خسارت واردشده به مجموعه آبفا روستایی خوزستان ۲۱۹ میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: کار بازسازی و نوسازی ۸۲ تأسیسات آسیب‌دیده آبفار به ۲ سال زمان نیاز دارد.

به گزارش پایداری ملی، حسین عبدالخانیان  اظهار کرد: در بحران سیل تعداد ۸۲ تأسیسات آبرسانی روستایی به صورت کلی خسارت دیده و باید مورد بازسازی و نوسازی قرار گیرند.

وی افزود: در ایام وقوع سیل در استان خوزستان تعداد ۸۲ تأسیسات در ۱۹ شهرستان مورد خسارت جدی قرار گرفتند و در برنامه است تا نسبت به جبران این خسارت‌ها اقدام شود.

عبدالخانیان تصریح کرد: همزمان با وارد آمدن این خسارت‌ها، تعداد ۱۰۸۱ روستا دچار قطعی و یا افت فشار موقت آب شدند و این مسائل به دلیل آب بردگی خطوط انتقال و تخریب شبکه توزیع، به زیر آب رفتن اسکله‌های آبگیر و از کار افتادن تابلو برق‌ها و الکتروپمپ‌ها به وجود آمد.

نماینده تام الاختیار مدیرعامل شرکت آبفا روستایی خوزستان در قرارگاه بازسازی و نوسازی تأسیسات آبرسانی روستایی خوزستان با بیان اینکه سیلاب در برخی شهرها پایدار و در برخی شهرها غیرپایدار و گذرا بود، گفت: ۹ شهرستان استان در ایام وقوع سیلاب شرایط بحرانی داشتند و سیلاب به صورت پایدار در سطح شهر و روستاها وجود داشت و باعث بروز خسارت‌هایی به تأسیسات مجموعه آبفار شد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در راه‌اندازی موقت تأسیسات و توزیع آب از طریق تانکر سیار و آب بسته‌بندی، در بحث آبرسانی به روستاها هیچگونه کمبود و مشکلی در ایام سیل وجود نداشت.

عبدالخانیان با اشاره به اینکه مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این قرارگاه در ۳ بخش اقدامات مد نظر را انجام خواهد داد، گفت: خدمت رسانی به مناطق سیل زده در زمان وقوع سیل، فعالسازی کلیه ادارات شهرستان و اکیپ‌ها برای بازسازی و نوسازی تأسیسات آبرسانی روستایی متضرر شده و برآورد کلی از خسارات وارد شده به ۸۲ تأسیسات ۳ مرحله‌ای است که توسط قرارگاه در حال انجام است.

وی عنوان کرد: در راستای تأمین آب مورد نیاز اهالی روستایی ۳۰۰ هزار بطری آب معدنی و ۲ هزار و ۱۵۰ سرویس تانکر سیار به حجم ۳۲ هزار متر مکعب آب سالم و بهداشتی توزیع شد.

نماینده تام الاختیار مدیرعامل شرکت آبفا روستایی خوزستان در قرارگاه بازسازی و نوسازی تأسیسات آبرسانی روستایی ادامه داد: تأسیسات آبرسانی روستایی به صورت موقت راه‌اندازی شده‌اند و در این راستا اعتباری بیش از ۲۱ میلیارد تومان هزینه شده است اما راه‌اندازی صورت گرفته صرفاً به صورت موقت است و ۸۲ تأسیسات باید به صورت کامل نوسازی شوند.

عبدالخانیان با بیان اینکه بر اثر وقوع سیلاب، میزان خسارت واردشده به مجموعه آبفا روستایی خوزستان ۲۱۹ میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: در حال حاضر مراحل مطالعاتی راه‌اندازی سامانه‌های کیفی جدید برای فیلتراسیون، دستگاه‌های کلرزنی و گندزدایی‌ها به اتمام رسیده و برآورد صورت‌گرفته نیازمند اعتباری بیش از ۹۸۰ میلیارد تومان است.

عبدالخانیان بیان کرد: برآورد نوسازی و بازسازی تأسیسات آبرسانی شامل خطوط انتقال، شبکه‌های توزیع، تابلو برق‌ها، اسکله‌های آبگیر و ساختمان‌های اداری همچنان در حال مطالعه است و پس از اتمام مراحل مطالعه رقم دقیق اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ظرف مدت ۲ سال می‌توان ۸۲ تأسیسات آسیب‌دیده را نوسازی و بازسازی کرد، گفت: جانمایی‌های جدید برای بازسازی تأسیسات آبرسانی روستایی انجام خواهد شد، به گونه‌ای که با افزایش سطح رودخانه‌ها و وقوع سیلاب، تأسیسات آبرسانی روستایی در سطحی بالاتر از بالاترین سطح افزایش دبی آب قرار داشته باشند تا هیچگونه خسارتی ناشی از سیل و آب بردگی به آن‌ها وارد نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر