۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۲۰۳۵۸
رئیس اداره بهداشت نزاجا:
امیر سرتیپ دوم پزشک نراقی توجه به مفاهیم و راهکارهای پدافند غیرعامل در مراکز بهداشت و درمان و در مجموع تمام اقدامات لازم از رصد تا پایش، آشکارسازی، هشداردهی، تشخیص، تصمیم و عملیات، کنترل، حفاظت و پیشگیری، امداد و نجات، درمان های تخصصی، بازیابی و بازتوانی، محدودسازی و رفع آلودگی را از اهداف برگزاری همایش طب رزم در جنگ های آینده معرفی کرد.
 امیر سرتیپ دوم پزشک نادر نراقی روز یکشنبه در همایش طب رزم در جنگ آینده که در مرکز آموزش پشتیبانی نیروی زمینی ارتش برگزار شد، گفت: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری و فرماندهی معظم کل قوا بهترین راه برای عقب نشاندن دشمن در برابر تهدیدات، آمادگی است و آمادگی و حضور ملت، دشمن را از نفوذ و غلبه مأیوس می کند. 

وی ادامه داد: در سند چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران به طور مشخص قرار گرفتن در مسیر پیشرفت در اولویت قرار دارد و در این رابطه به سیاست بازدارندگی نیز تاکید شده است.

رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش ادامه داد: لازمه سیاست بازدارندگی هوشمندی استراتژیک و راهبردی است که برگزاری همایش ها و یا مانورهای هدف محور با هزینه ای کمتر و اثربخشی بیشتر در مواجهه با تهدیدات جدید و روزافزون نیز در راستای همین هوشمندی استراتژیک است.

امیر سرتیپ دوم پزشک نراقی توضیح داد: مطالعات آینده پژوهی نشان می دهد در جنگ های آینده تهدیدات نوینی، متفاوت با آنچه که در گذشته تجربه شده است به عنوان چالش های پیش روی کشور مطرح خواهد بود که از آن جمله می توان تهدیدات زیستی، شیمیایی و بیوشیمیایی، حملات سایبری، استفاده از ترکیبات رادیو اکتیو و انحراف مولفه های افکار عمومی اشاره کرد.

وی افزود: مقابله با این دست از تهدیدات به واسطه ویژگی های منحصربه فرد هر یک از آنها و خصوصیات ذاتی این تهدیدات یعنی گستردگی، اهداف متعدد نظامی و غیرنظامی، حوزه های متنوع درگیری اعم از انسان، دام، گیاه، محیط زیست، آب و غذا و دشواری تشخیص نیازمند به کار گیری فرماندهی یکپارچه و تلاش جمعی است.

وی تصریح کرد: در زمان حاضر تنها راه ایمن ساختن کشور بالا بردن سطح آگاهی و نگرش منجر به عملکرد مناسب توده مردم است و نیروهای مسلح نیز به عنوان نخستین اهداف احتمالی این گونه تهدیدات، باید علاوه بر ارتقای آگاهی و نگرش کارکنان خود با بازسازی سناریوهای احتمالی از این نوع از تهدیدات، سبب بهبود عملکرد خود در شرایط واقعی شوند.

وی هدف از برگزاری همایش طب رزم را در جنگ های آینده و نوین، تقویت احساس نیاز در بین محققین حوزه نظامی به ویژه گروه بهداشت و درمان در ارائه راهکارهای موثر مانند تدوین راهبردهای مقابله با تهدیدات جدید، ایجاد سامانه های بومی و یکپارچه، تشخیص همه گیری ها و تعیین منشاء آلودگی، هدایت و کنترل منابع و امکانات مورد نیاز در برابر این تهدیدات در قالب فرماندهی یکپارچه و با قابلیت عملیات کانونی عنوان کرد.

امیر سرتیپ دوم پزشک نراقی توجه به مفاهیم و راهکارهای پدافند غیرعامل در مراکز بهداشت و درمان و در مجموع تمام اقدامات لازم از رصد تا پایش، آشکارسازی، هشداردهی، تشخیص، تصمیم و عملیات، کنترل، حفاظت و پیشگیری، امداد و نجات، درمان های تخصصی، بازیابی و بازتوانی، محدودسازی و رفع آلودگی را از دیگر اهداف برگزاری همایش طب رزم در جنگ های آینده معرفی کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر