محققان وکتورهای ویروسی مصنوعی (AVV) ابداع کرده اند که میتواند وارد سلولهای انسان شود، ژن درمانی انجام دهد و بیماریها را ایمن و ارزان درمان کند.
۲۰۱۶ میلادی گرمترین سالِ جهان از زمان شروع ثبت رکوردهای آب و هوایی بود و بر حسب تصادف نبوده که زمین در آن سال پدیده اقلیمی «اِل نینو» را تجربه میکرد؛ پدیدهای که حالا بعد از هشت سال دوباره نشانههای آن ظاهر شده است.
فناوریهای زیستی پاکترین و اقتصادیترین فناوریهای حاضر در دنیا هستند؛ از طرفی به دلیل درگیر بودن با مسائل مختلفی، چون سلامت و امنیت غذایی، جزو فناوریهای راهبردی و مهم به حساب میآیند.
پژوهش جدیدی که توسط دانشگاه کوئینز بلفاست ایرلند انجام شده، از کاهش تعداد بیش از هفتاد هزار گونه جانوری در سراسر جهان پرده برداشته است.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی با بیان اینکه در الگوی کشت باید ۲ مورد افزایش بهره وری و ایجاد مطلوبیت برای کشت راهبردی را در نظر بگیریم، گفت: تا کنون اعتبار ویژهای برای حمایت از کشاورزان و ایجاد مطلوبیت کشت راهبردی اختصاص داده نشده است.
معاون وزیر بهداشت:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت میگوید دانشگاههای علوم پزشکی مامور شدهاند تا تهدیدات سلامت مانند بار بیماریها، تغییرات اقلیم، اعتیاد، کاهش جمعیت و ... را کاهش دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سالمندی را یکی از ابرچالشهای مهم در جهان و ایران برشمرد و گفت: پنجره جمعیتی کشور در سال ۱۴۲۵ مسدود میشود.
روند رشد جمعیت طی سالهای اخیر به شدت نزولی بوده است و همین امر باعث شکلگیری قانون جوانی جمعیت در کشور شده است، اما اجرای این قانون با چالشها و موانعی روبهرو است.
سازمان جهانی هواشناسی:
مطالعه جدید سازمان جهانی هواشناسی هشدار میدهد که زمین طی ۵ سال آینده در گرمترین دوره ثبت شده خود قرار خواهد گرفت.
روحالله دهقانی، در حکمی مصطفی قانعی را به عنوان دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان سلامت منصوب کرد. قانعی پزشک متخصص ریه است و معاونت وزارت بهداشت را در کارنامه اجرایی خود دارد.