۰۸ آبان ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۱
کد خبر: ۸۱۰۱۴

تأکید سردار آل‌اسحاق بر آمادگی گیلان در مواجهه با شرایط بحرانی

تأکید سردار آل‌اسحاق بر آمادگی گیلان در مواجهه با شرایط بحرانی
به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، سردار آل‌اسحاق و رئیس کمیته دائمی پدافند غیرعامل، رئیس حوزه دفتر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور پیش از خطبه‌های نماز جمعه استان گیلان به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، در این مراسم محمد حیدری ایمن‌آبادی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان نیز حضور داشت.

سردار آل‌اسحاق با تأکید بر ضرورت وحدت، همدلی و همگرایی میان دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: مسئولان باید تلاش مجدانه خود را بر ارائه خدمات شایسته به مردم متمرکز کنند و با همکاری و هماهنگی بیشتر، زمینه ارتقای خدمت‌رسانی را فراهم آورند.

وی با اشاره به جایگاه پدافند غیرعامل در ایجاد آمادگی برای مقابله با بحران‌ها افزود: دفاع، امری ذاتی، غریزی، فطری، عقلی و شرعی است که نمونه‌ای از آن را در هشت سال دفاع مقدس تجربه کرده‌ایم.

رئیس حوزه دفتر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: پدافند غیرعامل به معنای نهادینه‌سازی تفکر دفاعی در میان مدیران و مسئولان است تا با پیش‌بینی تهدیدات، شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و اجرای تمهیدات لازم پیش از وقوع بحران، زیرساخت‌های کشور حفاظت شده و دستگاه‌ها در زمان بروز حوادث، آمادگی لازم برای استمرار خدمات‌رسانی را داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت آمادگی استان گیلان در مواجهه با شرایط بحرانی، بر ضرورت توجه مستمر دستگاه‌های اجرایی به الزامات پدافند غیرعامل، ارتقای توان پاسخگویی و تقویت هماهنگی در مدیریت بحران تأکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha