۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۷۹۷۳۱

اپن‌ای‌آی یک کارآموز پژوهشی هوش مصنوعی ساخت

اپن‌ای‌آی یک کارآموز پژوهشی هوش مصنوعی ساخت
اپن‌ای‌آی می‌گوید به هدف ساخت یک «کارآموز پژوهشی» هوش مصنوعی رسیده؛ سامانه‌ای که می‌تواند بخشی از کار‌های پژوهشگران، از کدنویسی و اجرای آزمایش تا بررسی نتایج را به‌صورت خودکار انجام دهد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری فارس، اپن‌ای‌آی می‌گوید به هدفی که برای سپتامبر ۲۰۲۶ تعیین کرده بود رسیده است: ساخت هوش مصنوعی‌ای که بتواند بخشی از کار‌های یک پژوهشگر را به‌تنهایی انجام دهد و برای پیشبرد تحقیقات، ساعت‌ها کار مداوم انجام دهد.

عامل‌های هوش مصنوعی این شرکت حالا می‌توانند کار‌هایی مانند نوشتن کد، اجرای آزمایش‌ها و بررسی نتایج را انجام دهند؛ یعنی پژوهشگر انسانی می‌تواند بخشی از کار‌های وقت‌گیر را به هوش مصنوعی بسپارد و روی بخش‌های مهم‌تر تحقیق تمرکز کند.

اپن‌ای‌آی می‌گوید استفاده از این عامل‌ها در تحقیقات داخلی شرکت به‌سرعت افزایش یافته است. بر اساس آمار این شرکت، به ازای هر یک روز کاری پژوهشگران انسانی، عامل‌های هوش مصنوعی حدود ۳.۱ روز کاری فعالیت می‌کنند.

البته هدف اپن‌ای‌آی به همین‌جا محدود نمی‌شود. این شرکت می‌خواهد تا مارس ۲۰۲۸ به هوش مصنوعی برسد که بتواند یک مسئله پژوهشی را دریافت کند و بخش عمده مسیر تحقیق، از بررسی و آزمایش تا رسیدن به نتایج، را با دخالت بسیار محدود انسان انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha