۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵
کد خبر: ۷۹۳۷۲

افشای هک اطلاعات مالیات دهندگان فرانسوی پس از دو ماه

افشای هک اطلاعات مالیات دهندگان فرانسوی پس از دو ماه
وزیر اقتصاد فرانسه اعلام کرد اطلاعات مالیات دهندگان این کشور اعم از افراد حقیقی یا متخصصان در یک حمله سایبری سرقت شده است.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، رویترز نوشت؛ روز چهارشنبه هفته قبل یک هکر ادعا کرد در اواخر ماه ژوئن به «اداره کل امور مالیه عمومی»، اداره مالیات فرانسه نفوذ کرده است. طبق بیانیه رسمی وزارت اقتصاد فرانسه، تحقیقات نیز این حمله سایبری که به دسترسی و استخراج داده‌های کاربران منجر شده بود را تایید کرد.

تحقیقات بیشتر در حال انجام است تا داده‌های مشخص و تعداد دقیق مالیات دهندگانی که اطلاعاتشان سرقت شده، مشخص شود. در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: کاربرانی که تحت تاثیر این امر قرار گیرند، اطلاعاتی اختصاصی درباره آنکه داده هایشان مورد دسترسی قرار گرفته یا استخراج شده و در صورت نیاز اقدامات احتیاطی که باید انجام شود، دریافت می‌کنند.

وزارت اقتصاد فرانسه روز گذشته اعلام کرد داده‌های ۶۷۸ هزار کاربر سرقت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha