۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸
کد خبر: ۷۹۰۱۹

اینترنت موبایل و آنتن هزاران آمریکایی قطع شد

اینترنت موبایل و آنتن هزاران آمریکایی قطع شد
هزاران کاربر تی‌موبایل در آمریکا با اختلال گسترده در خدمات موبایل و اینترنت همراه مواجه شدند؛ مشکلی که باعث ثبت ده‌ها هزار گزارش قطعی در سامانه پایش اختلالات شد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری فارس، رویترز نوشت؛ هزاران کاربر اپراتور تی‌موبایل در آمریکا با قطعی سرویس تلفن همراه و اینترنت مواجه شدند؛ رخدادی که ظرف مدت کوتاهی ده‌ها هزار گزارش در سامانه پایش اختلالات ثبت کرد. 

بر اساس داده‌های وب‌سایت «داون‌دتکتور»، بیش از ۶۰ هزار گزارش از اختلال در خدمات تی‌موبایل ثبت شده بود. این سامانه با جمع‌آوری گزارش‌های کاربران، میزان اختلالات را رصد می‌کند و تأکید دارد که تعداد واقعی کاربران آسیب‌دیده ممکن است با آمار ثبت‌شده تفاوت داشته باشد.

تی‌موبایل در سال‌های گذشته نیز چندین بار با اختلال‌های سراسری شبکه روبه‌رو شده است و در موارد مشابه، قطعی سرویس میلیون‌ها مشترک را در نقاط مختلف آمریکا تحت تأثیر قرار داده بود. 

تی‌موبایل درباره علت اختلال یا زمان بازگشت کامل خدمات توضیحی منتشر نکرده است و مشخص نیست این مشکل چه تعداد از مشترکان را تحت تأثیر قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha