به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، جواد لقمان زاده، مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری در جلسه کمیسیون دفاعی-امنیتی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، اظهار داشت: پدافند غیرعامل، رویکردی کلیدی برای حفاظت از ذخایر و انبارهای مواد غذایی است و در همین راستا، حفاظت از ذخایر استراتژیک مواد غذایی در برابر تهدیدات، از مخاطرات طبیعی گرفته تا حملات بیولوژیکی، شیمیایی و سایبری، در دستور کار ویژه مسئولین استانی قرار دارد.
وی اظهار داشت: باید با نگاهی پیشگیرانه و مبتنی بر اصول پدافند غیرعامل، به دنبال ایجاد حصار امنیتی قوی پیرامون زیرساختهای حیاتی بخش کشاورزی و غذایی کشور و استان بود تا اطمینان حاصل شود که این منابع ارزشمند در هر شرایطی محفوظ خواهند ماند.
مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری بوشهر همچنین گفت: غذا زیرساخت اصلی سلامت است و وظیفه همه ماست که شرایطی ایجاد کنیم تا تمام شهروندان، بدون تبعیض به غذای کافی، سالم، باکیفیت و پایدار، دسترسی داشته باشند.