۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۷۸۵۴۵

هشدار مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمان درباره تهدیدات پنهان امنیت غذایی

هشدار مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمان درباره تهدیدات پنهان امنیت غذایی
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان بر نظارت دقیق بر کل فرآیند تأمین و توزیع مواد غذایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ابراهیم کریمی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان گفت: مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی از مبدأ تولید تا رسیدن به دست مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: برخی محصولات مانند خرما و پسته نقش مستقیم در معیشت و اقتصاد استان دارند و بروز هرگونه بحران در این بخش‌ها می‌تواند اقتصاد منطقه را با چالش جدی مواجه کند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان گفت: حدود ۴۵۰ نانوایی پدافندی در استان فعال است که از این تعداد حدود ۶۹ واحد در شهر کرمان قرار دارد و این واحد‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در شرایط بحران و حتی در صورت قطع برق، آب یا گاز نیز بتوانند خدمات خود را ادامه دهند.

از نظر زیرساخت‌های ذخیره‌سازی گندم و سیلو‌ها مشکل خاصی وجود ندارد و همه سیلو‌های استان به موتور برق اضطراری مجهز هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha