۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۷۸۲۰۷

احتمال ۶۰ درصدی حمله ملخ صحرایی به کشور وجود دارد

احتمال ۶۰ درصدی حمله ملخ صحرایی به کشور وجود دارد
مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نبابات گفت: با توجه به شرایط جوی احتمال ۵۰ تا ۶۰ درصدی حمله ملخ صحرایی به کشور وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به بارش‌های مناسب و بیش از نرمال در ادامه فصل زمستان در شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا، احتمال ملخ به حالت مهاجر تشدید می‌کند که براین اساس در اواخر زمستان و اوایل بهار احتمال ملخ به استان‌های جنوبی کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه احتمال ۵۰ تا ۶۰ درصدی حمله ملخ صحرایی به کشور وجود دارد، افزود: ملخ در جهت باد پرواز می‌کند که با تغییر جهت باد در منطقه جنوب ایران شمال شرقی است که اگر این جهت غالب به هر دلیلی تغییر کند، دیگر به سمت ایران نمی‌آید و به سمت پاکستان و هند می‌رود.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات ادامه داد: اگر ملخ خود را به سمت منطقه میانی عربستان برساند، حتما به سمت شمال حرکت می‌کند که باید دید در هفته آتی وضعیت بارش‌ها و سبز شدن پوشش گیاهی چطور خواهد بود.

وی گفت: شرایط النینو در برخی مناطق منجر به شرایط خشکسالی و برخی مناطق ترسالی می‌شود که در ایران تجربه ثابت کرده شرایط النینو بارندگی‌ها مطلوب است که با استمرار بارش‌های مطلوب، حمله رخ می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر