۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۷۷۶۲۲
سردار قمی در تبریز مطرح کرد

به‌روزرسانی و اصلاح دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور بر ضرورت به‌روزرسانی و اصلاح دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، جلسه هم اندیشی کارکنان پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی با معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، گزارشی از وضعیت اداره کل پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی ارائه و پیشنهاداتی از سوی حاضرین مطرح شد.

در ادامه سردار قمی درباره طرح شهید آبشناسان و حرکت به سوی تولید نان صنعتی در شرایط بحرانی توضیح داد.

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد که اهمیت پدافند غیرعامل پس از جنگ ۱۲ روزه برای استانداری‌ها بیش از پیش مشخص شد و بیان کرد که اصلاح ساختار و دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل در دستور کار این سازمان قرار دارد.

در این جلسه قلعه‌ای، مدیرکل پدافند غیرعامل استان ضمن تقدیر و تشکر از حضور سردار قمی در اداره کل پدافند غیرعامل استان و همراهی و همکاری مجموعه همکاران پدافند غیرعامل استان، اهتمام همکاران اداره کل پدافند غیرعامل استان را انجام دقیق و بهتر دستورالعمل‌های ابلاغی و کمک به دستگاه‌های استانی در اجرای الزامات پدافندی دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر