
به گزارش پایداری ملی و به نقل از تسنیم، محمد بیات، رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی پیش از ظهر امروز در شورای اداری استان مرکزی با اشاره به حضور ملت، دولت و مجلس در جنگ دوازده روزه گفت: در جنگ 12 روزه ملت، دولت و مجلس پای کار بودند، اما پیروزی واقعی میدان مردم بوده و مجلس در کنار مردم حضور داشتند و با اعلام مجازات و ساماندهی پهباندها در 22 ماده قانونی و غیره حمایت خود رانشان دادند.
وی افزود: اقدامات مجلس در جنگ 12 روزه نشانگر این بود که مجلس بیکار نبوده و در این مقطع زمانی نقش آفرینی داشته است، به طور کلی همدلی و انسجام بین مسئولان کشور سبب پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ 12 روزه شد.این تلاشها بهویژه از سوی هوافضای قهرمان، نیروی زمینی سپاه، فراجا و سایر نیروها، شایسته تقدیر است.
بیات با تاکید بر تقویت وتوسعه پدافند غیرعامل عنوان کرد: دشمن بههیچوجه دست از شرارتهای خود برعلیه کشورمان نخواهد کشید بنابراین لازم است که تمامی توان و ظرفیت کشور در راستای تقویت و توسعه حوزه پدافندی بهکار گرفته شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند مردم ولی نعمتان نظام هستند و باید تکریم ارباب رجوع و کاهش بروکراسی های اداری مورد توجه مدیران و مسئولان قرار گیرد.
وی با تاکید بر عدالت در توزیع اعتبارات استانی خاطرنشان کرد: عدالت در توزیع اعتبارات استانی باید کمیته برنامهریزی مد نظر قرار گیرند تا این مهم محقق شود.
دیدار با 30 خانواده شهید جنگ 12 روزه استان مرکزی
رضا ربیعی، مدیرکل بنیاد شهید استان مرکزی در این نشست گفت: 32 شهید در حمله رژیم صهیونسیتی از استان مرکزی تقدیم انقلاب شد که آیین خاکسپاری شهدا در استان انجام شده است که از این شهدا 21 شهید نظامی و 11 شهید مردمی وجود داشته است.
وی افزود: 13 نفر در استان مرکزی در جنگ 12 روزه به شهادت رسیدند، در این ایام از نخستین ساعات حمله رژیم صهیونسیتی نیز بنیاد شهید در حالت آماده باش قرار گرفت و همکاری خوبی بین فرمانداران استان و بخشهای نظامی، امنیتی و انتظامی وجود داشت.
ربیعی عنوان کرد: بعداز احراز شهادت اولیه نیز کار تشییع شهدا انجام شد، در آخرین برنامه تشییع کل شهدا انجام شد و تشکیل پرونده شهدا انجام و بخشی از آن آماده است و برای احراز جانبازی به ستاد ارسال شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان مرکزی با اشاره به ضرورت تکریم از انواده معظم شهدا، خاطرنشان کرد: طی این مدت دیدار با 30 خانواده شهید جنگ 12 روزه انجام شد و دیدار چهره به چهره و خادم به مخدوم انجام و مشکلات آنها بررسی و در حال رفع است.