
به گزارش پایداری ملی به نقل از روابطعمومی ادارهکل ارتباطات وفناوری اطلاعات گیلان، سعید زاهدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، ضمن تأکید بر اهمیت پیادهسازی راهکارهای فنی برای افزایش تاب آوری سایبری استان، به پیش بینی تمهیدات لازم از سوی اعضا برای فراهم کردن زیر ساخت های پشتیبان تاکید کرد.
وی ضمن اشاره به اهمیت تشکیل کارگروه سایبری و الکترونیک شورای پدافند غیرعامل در استان، افزود: پایداری ارتباطات در ایام پیش رو با توجه به رشد سفرها به استان و ارایه سرویس های با کیفیت درحوزه ارتباطات سیار برای کاربران شبکه تلفن همراه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
محمد حیدری، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری در این جلسه بر لزوم هماهنگی و تعامل مستمر بین دستگاههای اجرایی استان برای ارتقای امنیت سایبری و حفظ پایداری خدمات الکترونیکی تأکید کرد و افزود: برنامهریزی منسجم و اجرای دقیق دستورالعملهای پدافند غیرعامل میتواند نقش مهمی در کاهش آسیبپذیریهای سایبری داشته باشد.
رامین خوشپسند مدیر ارتباطات زیرساخت استان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورتگرفته در زمینه آماده سازی مراکز پشتیبان زیرساختهای ارتباطی استان، اظهار داشت: با هدف ارتقای پایداری شبکههای ارتباطی و افزایش تابآوری در شرایط بحران، اقدامات مؤثری از جمله شناسایی نقاط بحرانی، جانمایی مراکز پشتیبان در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: این مراکز با در نظر گرفتن استانداردهای فنی و الزامات پدافند غیرعامل، نقش کلیدی در حفظ تداوم ارتباطات حیاتی استان ایفا خواهند کرد.
نماینده پلیس فتای استان در این جلسه با اشاره به مقابله با جرایم سایبری، اظهار داشت: بخش عمدهای از این جرایم مربوط به پیامکهای کلاهبرداری بوده که بیشتر آنها ماهیت مالی دارند.
وی با ابراز نگرانی از ادامه فعالیت سرشمارههای ارسالکننده این پیامکها، خواستار مدیریت ارسال اینپیامک ها شد و از صداوسیما نیز درخواست کرد با اطلاعرسانی گسترده و مستمر، آگاهی عمومی را نسبت به این موضوع افزایش دهد.
در پایان جلسه، اعضای کارگروه بر تسریع در اجرای مصوبات، همکاری بین بخشی و بهره گیری از ظرفیت های تخصصی برای تقویت زیرساخت های سایبری استان تاکید کردند.