
به گزارش پایداری ملی، دکتر محمدعلی طالبی صبح پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه در شورای پدافند غیرعامل استان با اشاره به دستورالعمل نحوه تداوم کارکرد نانواییها در شرایط اضطراری عنوان کرد: وضعیت اقلیمی، زلزلهخیز بودن و تهدیدهای طبیعی که در استان با آن روبهرو هستیم، اقتضا میکند که به صورت ویژه در موضوع نانواییها و تامین شرایط لازم برای موقعیتهای بحرانی متمرکز شویم.
استاندار کرمان همچنین با اشاره به اهمیت تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و قابل حفاظت، تهیه دیزل ژانراتور را نیاز اساسی دانست.
طالبی تاکید کرد: با پیشبینیهای لازم، وضعیت اطمینانبخشی را از لحاظ خدمت به مردم با اقدامات و فعالیتهای خودمان به وجود آوریم.
ابراهیم کریمی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان نیز در این شورا، با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۸۸۸ نانوایی در سراسر استان سهمیه آرد دریافت میکنند، گفت: براساس ماده پنج دستورالعمل پدافند نانواییها، استان کرمان موظف است تا ۳۰ درصد از نانواییهای خود را به «نانواییهای پدافندی» تبدیل کند.
وی بیان کرد: نانواییهای پدافندی باید مجهز به مخازن گاز ۲۷ کیلویی، مخازن آب ۱۰۰۰ لیتری و مولد برق ۷ تا ۱۰ کیلوواتی باشند تا در شرایط بحرانی به فعالیت خود ادامه دهند.