۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
کد خبر: ۷۶۲۳۹
دکتر سعید جاودان سیرت رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در نشست پدافند غیرعامل استان گفت: وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزا در استان به گونه‌ای است که حتی بستری بیماران مبتلا به این بیماری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان نیز در حال افزایش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دکتر جاودان سیرت رئیس دانشگاه نشست کمیته پدافند غیرعامل استان را با حضور دکتر محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار، معاونان دانشگاه، روسای شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان‌های استان و نماینده ادارات برگزار نمود.

دکتر جاودان سیرت با بیان اینکه افزایش مبتلایان به بیماری تنفسی آنفلوانزا در کهگیلویه و بویراحمد بیش از حد معمول است اضافه کرد: مردم استان برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری هشدار‌ها را جدی بگیرند و دستورالعمل‌های بهداشتی کووید ۱۹ را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه علائم ابتلا به بیماری آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های تنفسی از جمله کووید ۱۹ مشترک است ادامه داد: شهروندان در صورت احساس تب، لرز، تعریق، بدن درد و کوفتگی شدید بدن، حتما به پزشکان متخصص مراجعه کنند تا بر اثر عوارض این بیماری دچار بحران نشوند.

این مقام مسئول با بیان اینکه مردم این بیماری را جدی بگیرند و از خود درمانی پرهیز کنند گفت: از راهکار‌ها مهم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، شستن دست‌ها با صابون و همچنین خودداری از دست دادن، روبوسی کردن، شرکت در تجمعات و نزدیک شدن به افراد مبتلا به این بیماری است.

وی با بیان اینکه با رعایت دستورالعمل‌ها و موازین بهداشتی و درمانی می‌توان این بیماری واگیردار را شکست داد افزود: سال گذشته دو نفر و امسال هم تاکنون یک نفر جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوآنزا از دست دادند.

دکتر جاودان سیرت از احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزا در خوابگاه‌های دانشجویی، مدارس شبانه روزی و کلاس‌های درس خبر داد و اضافه کرد: متولیان در صورت مشاهده فردی مبتلا به بیماری آنفلوآنزا در این مراکز حتما به دانشگاه علوم پزشکی اطلاع رسانی کنند تا فرد یا افراد مبتلا هرچه زودتر به مراکز درمانی معرفی شوند.

وی با بیان اینکه بیمارستانها، مراکز درمانی و بهداشتی، مراکز جامع سلامت و درمانگاه‌ها آماده پذیرش بیماران و خدمات رسانی به آنان هستند ادامه داد: اگر این بیماری به موقع تشخیص داده نشود و کهنه شود منجر به مرگ فرد مبتلا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه استفاده از آنتی بیوتیک‌ها بدون تجویز پزشک باعث ایجاد مشکل برای بیمار و تضعیف سیستم ایمنی فرد مبتلا و ماندگاری بیماری آنفلوانزا در بیمار می‌شود گفت: دوره این بیماری ۴ یا ۵ روزه است و افراد مبتلا در صورت رعایت درست دستور العمل‌های بهداشتی و دارو درمانی با تجویز پزشک بهبود می‌یابند.

در این نشت دکتر فتاح محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار ضمن تشکر از رئیس و مجموعه سلامت بواسطه اقدامات ماندگاری که در حوزه سلامت انجام دادند، گفت: بخشی از عواملی که باعث فراگیری و گسترش این بیماری‌ها در استان ما می‌شود برگرفته از فرهنگ ماست به واسطه اعتقادات تاریخی و احتراماتی که نسبت به همدیگر داریم.

دکتر محمدی با توجه به بالا بودن صله رحم در استان ما گفت: انتظار ما از مردم در این شرایط اینست که نسبت به چنین اقداماتی حساس بوده و موازین بهداشتی را رعایت کنیم.

وی به نقش صدا و سیما و فضای مجازی در آگاهی بخشی به مردم تاکید کرد و گفت: با ارسال پیامک‌های بهداشتی در کنترل و جلوگیری از گسترش این بیماری ما را همراهی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر