به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، انگجت نوشت؛ کمپین ضد واکسن مذکور از بهار ۲۰۲۰ میلادی تا نیمه ۲۰۲۱ میلادی ادامه یافته و طبق ادعای پنتاگون هدف آن مقابله با تأثیر فزاینده چین بر فیلیپین بود. در ۲۰۲۱ میلادی با وجود آنکه چند ماه از ورود واکسن چینی سینواک به منطقه گذشته بود، نرخ واکسیناسیون فیلیپین اندک بود. در نوامبر همان سال حدود ۵۰ هزار مرگ و میر ناشی از کووید در این کشور ثبت شد.
در یکی از نمونههای این کمپین، یک حساب کاربری در ۲۰۲۰ در توییتی نوشته بود: کووید از چین آغاز شده و واکسن نیز از چین آمده، به چین اعتماد نکنید!
همچنین این کمپین روایتهایی را ترویج میکرد که واکسنهای چینی براساس قانون شرع اسلام حرام هستند، زیرا از مشتقات خوک ساخته شده اند.
مقامات نظامی سابق در گفتگو با رویترز اعلام کرده اند پنتاگون طی این کمپین حسابهای کاربری مختلفی در پلتفرم ایکس، فیس بوک و اینستاگرام ساخته بوده است. مدیران ارشد فیس بوک در اواخر ۲۰۲۰ میلادی به آنها هشدرا دادند که حسابهای کاربری مذکور را کشف کرده اند که ناقض سیاستهای پلتفرم هستند. اما با وجود آنکه پنتاگون اعلام کرد استفاده از کمپینهای ضد واکسیناسیون را متوقف میکند، برخی از این حسابهای کاربری حذف نشدند.
رویترز درباره حداقل ۳۰۰ حساب کاربری به ایکس هشدار داد که طی تحقیقات خود متوجه شده بود بخشی از این کمپین هستند. مشخص شد این حسابها ربات هستند و حذف شدند.