به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری ایرنا، سردار رسول رحیمی روز چهارشنبه در نشست قرارگاه زیستی استان در دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: تبدیل تهدیدها به فرصت ها، داشتن طرح، برنامه و دستورالعمل و اجرای اقدامات پیشگیرانه، ما را از بحرانها سربلند بیرون میآورد که تاکنون محقق شده است.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای مسئولان و کارکنان دانشگاه به جهت تلاش برای ارائه خدمات سلامت مناسب به مردم و نیز کنترل ویروس مهلک کرونا، افزود: کردستان سرزمین مجاهدتهای خاموش و سرزمین فداکاری و جان فشانیهای شهدای بزرگوار بوده و مسئولیت داشتن در این استان بسیار سخت است.
معاون هماهنگ کننده سازمان پدافند غیرعامل کشور لازمه موفقیت در استان کردستان را کار جهادی عنوان کرد و گفت: یکی از بارزترین فعالیتهایی که انجام شد طرح شهید سلیمانی برای مهار ویروس کرونا بود که نیروهای حوزه سلامت با همکاری سایر بخشها برای تامین سلامتی مردم و دفاع از آنان در برابر ویروس کرونا به انجام رساندند.
سردار رحیمی اضافه کرد: مبارزه با بیماری کرونا و عبور از این بحران، فرصتهای بی شماری را برای ما داشته است که باید از آن عبرت بگیریم.
وی ادامه داد: عبور از آن شرایط سخت که تحریمهای ظالمانه شامل بخش سلامت هم شده بود جز با روحیه خودباوری، همکاری و همدلی در سایه توکل بر خدا محقق نمیشد.
برنامههای پیشگیرانه برای مقابله با بحرانها در ایران موفقیتآمیز بوده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی در مبارزه با ویروس کرونا و تلاش مثال زدنی همکاران ما، بعد از پیکهای شیوع کویید۱۹، کرونا را شکست دادیم.
دکتر فریدون عبدالملکی افزود: در این راه شهدایی را هم تقدیم سلامتی مردم کردیم که یاد و خاطره آنان در کنار سایر شهدای عظیم الشان همیشه برای ما پایدار و جاویدان است.
وی مبارزه در جبهه مقابله با ویروس کرونا را دارای درسهای بی شمار دانست و گفت: هماهنگی، همدلی و همزبانی بین خادمین مردم در نظام سلامت و سایر دستگاهها و آحاد جامعه از برکات ایثار در این جبهه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، پیش بینی و پیشگیری را همواره مقدم برشمرد و اظهار کرد: تعیین اهداف، استراتژیها و ماموریتها در این خصوص بسیار پراهمیت است که لازم است مبتنی بر نیازسنجی و شناخت راه باشد.