۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
کد خبر: ۷۳۷۷۱
سردار جلالی در همایش نکوداشت پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات:
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در دفاع سایبری، وزارت ارتباطات نقش مرکزی ایفا خواهد کرد، گفت: برای همین منظور برای وزارت ارتباطات تکالیفی در نظر گرفته شده است که نخستین آن پایداری، استحکام، ضریب ایستادگی زیرساخت‌های ارتباطی است.

به گزارش پایداری ملی، همایش نکوداشت پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور، دکتر عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سید محمدامین آقامیری دبیر شورای‌عالی فضای، سردار محمدرضا فرجی پور جانشین قرارگاه سایبری کشور، دکتر سعید رحیمی معاون فاوای سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مدیران این وزارتخانه برگزار شد.

سردار غلامرضا جلالی در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدای غزه اظهار داشت: جنایت صهیونیست‌ها در غزه سبب برملا شدن باطن سیاه غربی‌ها شد و آزمونی سخت را برای افکار عمومی رقم زد.

وی ادامه داد: در غزه شاهد تغییر مفاهیم جنگ هستیم به طوری که غیر از آنچه که در فضای نظامی رخ می‌دهد می‌بینیم که جنگی نیز در عرصه افکار عمومی برقرار است. با این وجود علیرغم همه کنترل‌های جهانی و تبلیغات سیاه دستگاه‌های سخن پراکنی غربی افکار عمومی بیدار شده است و می‌توان به جرات گفت که غیر از جنگ نظامی امروز جنبش مقاومت در جنگ افکار عمومی نیز در حال پیروز شدن است.

وی در ادامه با گرامی داشت روز بسیج دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی برگزاری هرچه پرشورتر مراسم ۱۳ آبان را یکی از مظاهر جهاد تبیین مورد نظر مقام معظم رهبری عنوان کرد.

سردار جلالی با اشاره به ارزیابی‌های انجام شده در دستگاه‌های مختلف در حوزه پدافند غیر عامل، گفت: وزارت ارتباطات در این ارزیابی‌های جزو وزارتخانه‌های موفق در حوزه پد افند غیر عامل بوده است.

وی به رشد فناوری‌های و قابلیت‌های آن اشاره کرد و افزود: این فناوری‌های خدمات بسیاری می‌تواند به مردم در سراسر دنیا ارائه کند و از طرفی هم اتصال و هم افزایی فناوری‌ها با هم، فضایی را به وجود آورده است که امروز فضای سایبر از حوزه‌های مختلف الکترونیک، الکترو مغناطیس، محتوا، شبکه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی تشکیل شده است.

جلالی با بیان اینکه همزمان با گسترش فناوری‌های نوین، مخاطرات و تهدید‌های این فضای در کنار خدمات آن نیز قابل ملاحظه است، گفت: زمانی در دولت‌های گذشته طرح ادغام وزارت ارتباطات با وزارت راه را به تصویب رساندند و معتقد بودند که ارتباطات با راه و جاده یکی است، این در حالی است که در برخی از کشور‌ها وزارت ارتباطات به دو وزارتخانه تبدیل می‌شود و برای محتوا و ارتباطات ساختار‌های مجزا درست می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز نقش و اهمیت وزارت ارتباطات بسیار زیاد است، افزود: این وزارتخانه اگر بتواند شبکه ملی اطلاعات و زیرساخت‌های آن را توسعه دهد تا زیرساخت مناسبی برای توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل مرتبط با آن ایجاد شود، اقدام حیاتی بزرگی را انجام داده است که نقش مهمی در اعمال حاکمیت سایبری کشور در فضای مجازی خواهد داشت.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: وقتی سطح اهمیت وزارت ارتباطات بیشتر می‌شود الزامات پدافند غیرعامل نیز در این حوزه بیشتر می‌شود.

وی به تهدید‌های انسان ساخت در دو بخش فناوری و راهبرد اشاره کرد و افزود: تهدیدات درون زا با وجود شبکه‌های اجتماعی باید بیشتر از گذشته به آن اهمیت داده شود.

جلالی به تبدیل تهدیدات سایبری به انواع جنگ‌های سایبری اشاره و جنگ سایبری نظامی، زیرساختی، شهری، شبکه‌های اجتماعی، سایبری، الکترونیکی و جنگ ترکیبی را از جنگ‌های سایبری دانست که به وقوع پیوسته و امکان وقوع دوباره را نیز دارد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در دفاع سایبری، وزارت ارتباطات نقش مرکزی ایفا خواهد کرد، گفت: برای همین منظور برای وزارت ارتباطات تکالیفی در نظر گرفته شده است که نخستین آن پایداری، استحکام، ضریب ایستادگی زیرساخت‌های ارتباطی است.

وی با اشاره به وابستگی شدید زیرساخت‌های ارتباطی به برق مهم، افزود: سازمان تنظیم مقررات باید از اپراتور‌ها حفظ تداوم کارکرد خدمات را تضمین بگیرد.

سردار جلالی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور برنامه ملی حفاظت از تداوم زیرساخت‌های مهم از سوی کمیته دائمی پدافند غیرعامل تصویب و ابلاغ شد خاطرنشان کرد: با توجه به تصویب و ابلاغ قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور اجرای این برنامه ملی برای همه الزامی و انجام ندادن مصوبات آن‌ها برای مستنکفین، جرم تلقی شده و مجازات خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر