۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۷۳۱۶۳
رزمایش مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای همزمان با هفته پدافند غیر عامل در محمودآباد برگزار می‌شود

به گزارش پایداری ملی به نقل از مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از برگزاری رزمایش مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای همزمان با هفته پدافند غیر عامل در این شهرستان خبر داد.


محمد هادی‌زاده افزود: رزمایش مبارزه با مگس میوه مدیترانه‌ای با حضور معاون فنی و اجرایی، کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی نیرو‌های مختلف مردمی، تشکل‌های کشاورزی و باغداران شهرستان محمودآباد در روستای معلم کلا از توابع بخش سرخ رود این شهرستان برگزار می‌شود.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد هدف از برگزاری این رزمایش را حساس کردن آحاد مردم به اهمیت مقابله با آفت مگس میوه اعلام کرد و افزود: مگس میوه مدیترانه‌ای از آفات مخرب جهانی است که نسبت به سایر گونه‌های مگس میوه دارای دامنه میزبانی وسیعی است و می‌تواند بیشترین خسارت را به بار بیاورد. هلو، خرمالو، انجیر، سیب زرد، آلو و گلابی و مرکبات از جمله میزبان‌های این آفت هستند.


وی تصریح کرد: نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، فرمون و سراتینکس برای شکار انبوه، طعمه پاشی باغات آلوده با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بر اساس دستورالعمل، ۲۰ تا ۲۵ روز قبل از رسیدن میوه، رعایت مسائل قرنطینه‌ای شامل عدم جابجایی و نقل و انتقال میوه‌های آلوده از باغ آلوده به دیگر نقاط استان و کشور از نکات قابل توجه برای مقابله و جلوگیری از گسترش این آفات است.

هادی‌زاده با اشاره به اینکه جمعیت این آفت نگران‌کننده نیست و تحت کنترل است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون مبارزه و اجرای عملیات طعمه مسموم پاشی علیه این آفت در ۱۵ هکتار با مصرف ۷۰ لیتر پروتئین هیدرولیزات انجام و ۱۵۰ عدد کارت زرد و ۴۰ عدد تله مک فیل نیز بین باغداران توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد به وجود ۶ ایستگاه ردیابی آفت در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون ردیابی آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در هفت و نیم هکتار باغات این شهرستان انجام می‌گردد.

این مسوول با بیان اینکه طعمه پاشی باید با استفاده از سمپاش پشتی تلمبه‌ای بصورت یک ردیف در میان با طعمه تهیه شده در قسمت‌های جنوبی و آفتابگیر درخت ۲۵ روز قبل از رسیدن میوه صورت گیرد، افزود: نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس یا فرومون به تعداد ۳۰ تا ۵۰ عدد در هکتار برای شکار انبوه تاثیر به سزایی در کاهش جمعیت و جلوگیری از خسارت خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر