۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۷۳۱
در يك قرن گذشته
بیو تروریسم چیست؟ این کودکان ناقص الخلقه کیستند؟ آیا نظریه هابز که می گفت انسان گرگ انسان است، تحقق یافته؟ منادی اصلی لیبرال دموکراسی در جهان در این میان چه نقشی دارد؟
 به گزارش پایداری ملی، دستگاه امنيتي آمريكا همواره سعي داشته است ملت آمريكا و ديگر ملل غرب را با تبليغات وسيع و به طرق مختلف از خطر گروه‌هاي تروريستي بترساند. يكي از راه‌هاي ايجاد اين ترس تاكيد بر امكان دستيابي اين گروه‌ها و گروهک ها به توانمندي‌هاي بيشتر و يا احيانا تسليحات استرات‍ژيك بوده است. از جمله مي‌توان به تبليغات وسيعي اشاره كرد كه بعد از يازده سپتامبر انجام شد و حاوي اين پيام بود كه گروه‌هاي تروريستي همچون القاعده و نيز برخي دولت‌ها در حال برنامه ريزي براي دست يابي به عوامل خطرناك و تسليحات بيولوژيك هستند تا عليه مردم آمريكا و منافع ملي آنان به كار گيرند.

اما پيچيدگي و نياز به دانش و تكنولوژي بالا براي توليد عوامل بيولوژيك در حدي است كه گروه‌هاي تروريستي هيچگاه نمي‌توانند مستقلا و بدون كمك دولت‌ها به توانمندي‌هايي براي كشتار دسته جمعي توسط تسليحات بيولوژيك دست يابند. با وجود آگاهي سياست‌مداران آمريكا از اين حقيقت، اين دست تبليغات گاه و بيگاه در دستور كار رسانه‌ها قرار مي‌گيرد تا علاوه بر نوعي فرار به جلو پوششي نيز بر اعمال ننگين ايشان ايجاد شود تا در سايه آن بتوانند همچنان بر اقدامات غير انساني و ضد بشري خود ادامه دهند.

در اينجا به بخشي از سياست‌ها و آزمايش‌هاي ننگين دولت آمريكا در جهت توليد و استفاده از عوامل خطرناك بيولوژيك عليه بشريت خواهيم پرداخت و خوانندگان محترم را دعوت خواهیم کرد به اين نكته توجه کنند که اگر روزي چنين جنايتكاراني در سايه اهمال و زودباوري ملت‌هاي ديگر موفق به تكميل سيطره قدرت جهاني خود شوند؛ در چه حد و درجه ای مرتكب اعمال ضد انساني خواهند شد.



 

 

 



 

یازده سپتامبر ، نامه های آلوده و گسترش تحقیقات


نامه‌هاي آلوده ای که به آدرس برخی مقامات آمریکایی فرستاده شد

 

پس از حملات يازده سپتامبر و به دنبال آن پيش آمدن برنامه طراحي شده نامه‌هاي آلوده با سم باكتري مولد سياه زخم، دولت نومحافظه‌كاران با بهانه قرار دادن اين اتفاق سيلي از بودجه‌هاي دولتي را براي مقابله با تهديدات بيولوژيك گروه‌هاي تروريستي همچون القاعده به مراكز تحقيقاتي مختلف ارائه داد تا به ظاهر راه‌كارهايي براي مقابله با اين حملات فراهم كنند. براي برخورداري از اين سيل پولي، بسياري از سازمان‌هايي كه بر روي بيماري‌هاي واگيردار و عفوني كار مي‌كردند كار خود را به نوعي با بيوتروريسم ارتباط داده و دست به انجام تحقيقات و آزمايش‌هاي گسترده‌اي زدند كه يقينا در آينده‌اي نه چندان دور نتايج آن همچون نتايج پژوهش‌هاي دهه‌هاي قبل بر همگان ظاهر خواهد شد.

در سيستم درجه بندي امنيت بيولوژيك آمريكا درجه 4 به خطرناك‌ترين آزمايش‌ها و آزمايشگاه‌ها داده مي‌شود.آآ پيش از يازده سپتامبر تنها پنج آزمايشگاه وجود داشت كه در بالاترين درجه امنيت بيولوژيك، يعني درجه 4، قرار داشتند و به طور فعال در زمينه مطالعه عوامل بيولوژيك مرگ‌زا كار مي‌كردند. در حالي كه در سال 2009 اين تعداد به پانزده مورد رسيد و روند افزايشي همچنان ادامه داشته و تعدادي نيز در حال ساخت هستند.

در مجموع هم اكنون بيش از 400 مركز تحقيقاتي در درجات امنيت بيولوژيك 3 و 4 در آمريكا فعال هستند كه توانايي توليد عواملي همچون باكتري سياه زخم و فراورده‌هاي آن را دارند و بيش از چهارده هزار نفر بر روي توليد چنين عوامل خطرناكي كار مي كنند كه اكثر آنها مربوط به بخش غير دولتي بوده و براي كسب بودجه مجبورند پروژه‌هاي مد نظر سياست‌مداران را هرچه كه باشد بپذيرند.


آزمایشگاهی با درجه امنیتی 4


جالب توجه است كه اين توسعه گسترده تحقيقات تنها به بهانه احساس خطر از چند گروهك تروريستي و انتقال تبليغاتي اين احساس به مردم آمريكا انجام گرفته است! به نظر مي‌رسد قدرت‌هاي جهاني وارد مسابقه تسليحاتي پنهان جديدي شده‌اند كه بسيار پرحاشيه‌تر و مخرب‌تر از مسابقه دست‌يابي به تسليحات هسته‌اي است. شايد ديگر هزينه‌هاي ساخت و نگهداري تسليحات هسته‌اي چندان به صرفه نمي‌باشد و نظم نوين جهاني ادعا شده از سوي دنياي غرب نياز به اسلحه نوين كم خرج تر و مخرب‌تري دارد. با اين وصف توسعه تسليحات بيولوژيك خطر جدي مسابقه تسليحاتي قدرت‌ها در دنياي آينده خواهد بود. زيرا كه از هم اكنون در آمريكا و برخي ديگر از مدعيان قدرت، مراكز ملي دفاع بيولوژيك در تمامي زيرشاخه‌هاي آن تاسيس شده است.


شهروندان خودی آمریکا نیز در امان نیستند

نكته بسيار مهم اين است كه ارتش آمريكا در طول دهه‌هاي گذشته براي دست‌يابي به اين تسليحات علاوه بر شهروندان نظامي خود حتي شهروندان غيرنظامي از همه جا بي‌خبر آمريكايي را نيز به عنوان نمونه‌هاي آزمايشگاهي به كار گرفته و از آنان به صورت حيوانات آزمايشگاهي براي تست عواملي همچون گاز خردل، گاز اعصاب، داروهاي روان‌گردان، باكتري‌ها و ويروس‌هاي گوناگون استفاده كرده است كه در ادامه به تفصيل به این موضوع خواهيم پرداخت.

در اينجا با يادآوري برخي از جنايات انجام گرفته در مسير دست‌يابي به تسليحات بيولوژيك، اين موضوع را مطرح مي‌كنيم كه نظامي كه مسلح به پيشرفته‌ترين نوع اين سلاح‌هاست و علي رغم تعهدات بين‌المللي خود هم اكنون نيز تحقيقات مرتبط را ادامه مي‌دهد و حتي در حق شهروندان خود اعم از كودكان و زنان و بيماران نيز اغماضي ندارد تا چه اندازه مي‌تواند براي ديگر ملت‌ها خطرناك و عاري از هرگونه نگاه انساني باشد.

آزمايش‌هاي مرتبط با تسليحات و عوامل بيولوژيك در آمريكا چيز جديدي نيست و حداقل به دهه سي ميلادي بر مي‌گردد. در طي جنگ سرد هزاران شهروند آمريكايي قرباني آزمايش‌هاي پرتو دهي در مركز انرژي اتمي و ديگر مراكز دولتي شدند و حتي بعد از امضاي معاهده بين‌المللي منع آزمايش‌ها و توليد تسليحات و عوامل بيولوژيك در سال 1972 اين كار در آمريكا ادامه يافت و چنانكه اشاره شد بعد از يازده سپتامبر 2001 به يك جهش بزرگ ناگهاني و سوال برانگيز نيز دست يافت.

مراکز متعدد فعال در زمینه تحقیقات بیولوژیک خطرناک در آمریکا


در سال 2001 سندي از وزارت دفاع آمريكا به دست آمد كه نشان مي‌داد در طي سال‌هاي 1962 تا 1973 هزاران سرباز آمريكايي به طور عمدي در معرض عوامل شيميايي و بيولوژيك قرار گرفته‌اند. عواملي مانند گاز اعصاب، گاز سارين، باكتري اي كولاي (E-coli )، باكتري باسيلوس گلوبيجي (Bacillus globigii )، سياه زخم و طاعون بر روي افراد بي‌خبر كه هيچ حفاظتي هم نمي‌توانستند از خود انجام دهند روي داده است. جالب توجه است كه اين گزارش فقط دو روز پس از حملات يازده سپتامبر پخش شد و در آن بحبوحه هيچ‌گونه توجهي را به خود جلب نكرد.

در سال‌هاي اخير ظهور بيماري‌هايي مانند ايدز، بيماري لژيونري، هپاتيت سي، جنون گاوي، ويروس‌هاي عامل خونريزي، تب لاسا، سندرم خستگي مزمن،  بيماري جنگ خليج فارس و بيماري‌هاي ديگر سوالاتي در مورد منشا آنها ايجاد كرده است. بر اساس گزارش‌هاي علمي، در هشت دهه از قرن بيستم آمار مرگ و مير ناشي از بيماري‌هاي مسري در آمريكا در حال كاهش بوده است اما به يكباره از سال 1981 تا 1995 اين آمار 58 درصد افزايش يافته است.

در زير فهرست كوتاهي از جنايات پرهياهوترين مدعي حقوق بشر و ارزش‌هاي انساني در زمان كنوني را ارائه مي‌دهيم.

1932، اداره خدمات بهداشتي عمومي آمريكا مراحل نهايي بيماري سيفليس را بر روي 399 سياه پوست منطقه تاسگك در آلاباماي آمريكا آزمايش كرد. بوميان هيچ اطلاعي از اصل موضوع نداشته و تصور مي‌كرده‌اند از طرف دولت آمريكا خدمات بهداشتي براي ايشان در نظر گرفته شده است. اين بررسي به آزمايش تاسكيگ (Tuskegee Experiment ) معروف شد و براي اين بود كه مشخص شود چقدر طول مي‌كشد كه انسان در اثر ابتلا به سيفليس بميرد. اين افراد به سيفليس مبتلا شده و با مرگ دردآوري از بين رفتند. سيفليس باعث ايجاد زخم سفتي در ناحیه تناسلی شده و در ادامه عفونت فراگیري بدن را فرا مي‌گيرد و بافت‌ها و اعضای بدن تخریب می‌شوند  .


آلوده کردن سیاه پوستان به باکتری سیفلیس


انجام بررسی بر روی نمونه های آلوده شده

نتایج! زخم ایجاد شده در پای یک بیمار


1940، چهارصد نفر از زندانيان شيكاگو به بيماري مالاريا آلوده شدند تا تاثير داروهاي جديد عليه اين بيماري ارزيابي شود. این بیماری به صورت عفونت حاد در بیشتر موارد وخیم و گاهی طولانی و با ویژگی‌های تب   متناوب و لرز، کم‌خونی و بزرگی طحال   و گاه با ویژگی‌های ساده یا کشنده دیگر خودنمایی می‌کند. اهمیت این بیماری به خاطر شیوع زیاد و مرگ‌ومیر قابل توجه‌است .

1942، چهار هزار سرباز تحت تاثير گاز خردل قرار گرفتند. اين آزمايش تا 1945 ادامه يافت. این گاز دارای اثرات مخرب بر روی پوست، سیستم تنفسی و دستگاه گوارش بوده و سرطان‌زا است.


تاثیر گاز خردل بر پوست بدن یک سرباز



1944، ارتش آمريكا از انسان براي تست ماسك‌هاي گاز استفاده كرد. افراد در اتاق‌هاي گاز زنداني شده و در معرض گاز خردل و ائويسيت كه تركيبي سيانوردار است قرار مي گرفتند.


1945، پروژه پيپركليپ (Project Paperclip ) شروع شد كه هدف آن به كارگيري دانشمندان فراري نازي در قبال پيشنهاد امنيت و هويت‌هاي مخفي به آنها بود. بخشي از اين دانشمندان در آزمايشگاه‌هاي توليد عوامل بيولوژيك به كار گرفته شدند. همچنين در همين سال برنامه اف (Program F ) نيز آغاز به كار كرد كه تاثير فلورايد بر سيستم اعصاب مركزي را بر روي انسان‌ها بررسي مي‌نمود.

1946، تعدادي از بيماران بيمارستان‌هاي ارتش به عنوان خوكچه آزمايشگاهي براي آزمايش‌هاي پزشكي ارتش استفاده شدند و براي مخفي كاري بيشتر در گزارش ها لفظ آزمايش به مشاهده و بررسي تبديل شد.

1947، طبق اسناد به دست آمده از وزارت دفاع آمريكا (به عنوان مثال سند: Document 07075001, January 8, 1947 .) مشخص شد كه ارتش آمريكا تاثير برخي پرتوها را بر روي انسان آزمايش كرده است. در همين سال CIA مطالعاتي بر روي ماده مخدر صنعتيLSD  انجام داد و نمونه هاي انساني نظامي و غير نظامي بدون اينكه اطلاعي داشته باشند مورد استفاده قرار گرفتند.

ال. اس. دی. سبب ایجاد اختلال در خلق و خوی فرد می‌شود، شناخت زمان و مکان را مختل ، فرد را دچار خوشی بی‌جا ، خودستایی ، احساس سبکی و بی‌وزنی ، هذیان و افسردگی می‌کند و ممکن است مصرف کننده را به خودکشی و آدم‌کشی بکشاند. با مصرف ال . اس. دی. توهم‌های بینایی و شنوایی دست می‌دهد و اشباح خیالی جای خاصی در ذهن فرد باز می‌کنند.



 

اخبار مربوط به سیا و گروه های توزیع ال اس دی در مطبوعات آمریکا


1950، وزارت دفاع شروع به انفجار بمب اتمي در برخي مناطق كرد تا نتيجه آن را بر روي ساكنان اطراف محدوده انفجار از نظر پزشكي مطالعه كند. در همين سال براي انجام يك مانور يك كشتي نيروي دريايي، سانفرانسيسكو را با يك بمب باكتريايي سم پاشی كرد و دستگاه‌هاي ارزيابي مستقر در شهر چگونگي پراكنش اين باكتري را ارزيابي كردند. شهروندان بسياري به بيماري شبه پنوموني مبتلا شدند. به التهاب بافت ریه که یک یا دو طرف قفسه سینه را درگیر می‌کند و معمولا در اثر عفونت ایجاد می‌شود ذات‌الريه، پنومونی یا عفونت ریه گفته می‌شود .

1951، وزارت دفاع شروع به انجام آزمايش بر روي ويروس‌ها و باكتري‌هاي مولد بيماري در فضاي باز غير‌آزمايشگاهي كرد كه تا 1969 ادامه داشت و مردم مناطق اطراف محل‌هاي آزمايش تحت تاثير اين عوامل قرار گرفتند.

1952، بر اساس اسنادي كه آلمان منتشر كرده است در اين سال آمريكا طي جنگ كره از تسليحات بيولوژيك استفاده كرد.


1953، ارتش، ابرهايي از گاز سمي سولفيد كادميوم روي (zinc cadmium sulfide ) را بر روي وينيپگ، سنت لوئيس، ويرجنيا، ميناپوليس، فورت واين، دره رود مونوكاسي در مريلند و لسبورگ رها كرد. هدف اين بود كه ببينند گازهاي شيميايي به چه نحوي پخش مي‌شوند. در همين سال نيروي دريايي ارتش آمريكا به كمك CIA آزمايش‌هايي را ترتيب داد كه ده‌ها هزار نفر در نيويورك و سانفرانسيسكو تحت اثر عوامل منتشر شونده در هوا مانند سراشيا مارسسنس (كه موجب عفونت‌های ریوی، ادراری و خوني مي‌شود) و باسيلوس گلوبيجي (مرتبط با بيماري سياه زخم) قرار گرفتند.

همچنين در همين سال CIA  پروژه MK ULTRA  را شروع كرد كه يك برنامه پژوهشي يازده ساله براي توليد و آزمايش داروها و عوامل بيولوژيكي داراي كاربرد در برنامه‌هاي كنترل ذهن و تغيير رفتار بود. شش مورد از پروژه‌هاي دست پاييني اين پروژه شامل آزمايش اين عوامل بر روي انسان‌هاي بي اطلاع بود.

1955، CIA در آزمايشي به منظور تست توان خود براي آلوده سازي جمعيت‌هاي شهري با عوامل بيولوژيك، باكتري خاصي را كه از زرادخانه تسليحات بيولوژيك ارتش گرفته بود در تامپا باي ايالت فلوريدا رها كرد. در همين سال بخش شيميايي ارتش آمريكا آزمايش‌هاي جديدي با استفاده از LSD بر روي بيش از هزار نفر از شهروندان آمريكايي شروع كرد كه تا 1958 ادامه داشت.


آزمایش های مرتبط با ماده روان گردان ال اس دی


1956، ارتش آمريكا پشه‌هاي ناقل بيماري تب زرد را در ساوانا (Savannah ) و آوون پارك (Avon Park ) فلوريدا رها كرد و به دنبال هر تست عوامل ارتش در قالب متخصصين بهداشت عمومي تاثيرات را بر روي قربانيان بررسي كردند. ویروس تب زرد به کبد آسیب می‌رساند و یرقان به وجود می‌آورد .


1960، مجوز انجام تحقيقات بيشتر با LSD در اروپا و شرق دور براي ارتش صادر شد. آزمايش بر روي اروپايي‌ها به نام پروژه THIRD CHANCE  و بر روي آسيايي ها با نام پروژه DERBY HAT  بود.


1965، CIA و وزارت دفاع پروژه MK SEARCH  را آغاز كردند كه برنامه‌اي بود براي توسعه توانايي‌هاي دستكاري رفتار انساني از طريق استفاده از داروهاي روان گردان.


آزمایش بر روی انسان سالم با استفاده از مواد روان گردان


در همين سال زندانيان زندان ايالتي هولمسبورگ در فيلادلفيا تحت تاثير ديوكسين قرار گرفتند كه از اجزاي بسيار سمي عامل نارنجي بود كه در ويتنام به كار گرفته شده بود. افراد سپس از بابت ابتلا به سرطان بررسي شدند و مشخص شد كه عامل نارنجي مي‌تواند موجب بروز سرطان شود.


 

تاثیر عامل نارنجی بر پوست انسان




 

بمباران ویتنام توسط ارتش آمریکا با عوامل شیمیایی

 






نوزادان متولد شده از مادران آلوده به عامل نارنجی


کودکان متولد شده از مادران ویتنامی بعد از بمباران های شیمیایی



انسان هایی که تحت تاثیر عامل نارنجی قرار گرفته اند.



1966، CIA  پروژه MK OFTEN  را شروع كرد كه تست تاثيرات سمي داروهاي خاصي بر روي انسان و حيوان بود. در همين سال ارتش در سيستم تهويه مطبوع متروي نيويورك باسيلوس سابتيليس را رها كرد كه عامل اصلي بيماري سياه زخم مي‌باشد. بيش از يك ميليون نفر از شهروندان در معرض اين باكتري قرار گرفتند.


1969، كنگره آمريكا يك بودجه ده ميليون دلاري در اختيار وزارت دفاع قرار داد تا طي پنج الي ده سال عاملي را توليد كند كه ايمني طبيعي در برابر آن كاري از پيش نبرد. چندين سال بعد بيماري ايدز با همان خصوصيات خواسته شده شايع شد.


1970، آمريكا توسعه و توليد تسليحات مختص نژاد را تشديد كرد. اين سلاح‌هاي بيولوژيك كه شامل عوامل بوجود آورنده بيماري‌هاي خاصي هستند به گونه‌اي دستكاري شده‌اند كه بر روي نژادهاي خاصي از انواع بشر عمل مي‌كنند در واقع اين عوامل براي اهداف قابل انتخاب طراحي شده و گروه هاي نژادي خاصي را از بين مي‌برند.


1977، بخش رسيدگي به تحقيقات علمي و بهداشتي سنا تاييد كرد كه 239 منطقه مسكوني طي سال‌هاي 1949 تا 1969 با عوامل زيستي خطرناك آلوده شده است. برخي از اين مناطق مانند سانفرانسيسكو، واشنگتن دي سي، كي وست، پاناما سيتي، ميناپوليس و سنت لوئيس بود.


1981، دولت كوبا اعلام كرد كه در اثر حمله بيولوژيك ارتش آمريكا سيصد هزار نفر از اتباع اين كشور به تب دنگو مبتلا شده اند كه يك بيماري خونریزی دهنده ویروسی است و مبتلايان در اثر شدت خونريزي از پاي در مي‌آيند.‌



 

افراد مبتلا به تب دنگو

 


1982، شوروي طبق اسنادي افشا كرد كه آمريكا افرادي را به پاكستان و افغانستان گسيل داشته تا در اين دو كشور همه‌گيري تب دنگو ايجاد كنند.


1983، آمريكا جهت تجهيز عراق در مقابل ايران عوامل و تسليحات بيولوژيك را در اختيار صدام قرار داد.


1986، به گزارش كنگره تسليحات بيولوژيك آمريكا شامل اين موارد بود: ويروس‌هاي دست‌كاري شده، سموم طبيعي و عواملي كه از طريق مهندسي ژنتيك تغيير يافته‌اند تا صفات ايمنولوژيكي ديگري داشته باشند و با هيچ كدام از واكسن‌هاي در دسترس بشر قابل پيشگيري نباشند.

انبارهای وسیع عوامل و تسلیحات بیولوژیک و شیمیایی ارتش آمریکا


1987، وزارت دفاع قبول كرد كه علي رغم امضاي قراردادي كه تحقيق و توسعه تسليحات بيولوژيك توسط دولت آمريكا را ممنوع مي‌سازد؛ اين تحقيقات در 127 مركز و دانشگاه پيگيري شده است.


1990، بيش از هزار و پانصد نوزاد شش ماهه سياه پوست و اسپانيايي در لوس آنجلس با يك واكسن آزمايشي سرخك واكسينه شدند كه هيچگاه قبلابراي استفاده آن در آمريكا مجوزي صادر نشده بود. بعدها پذيرفته شد كه به والدين اين نوزادان هيچ اطلاعي در اين مورد داده نشده بوده است.


 

اخبار مربوط به استفاده از نوزادان به جای خوکچه آزمایشگاهی در مطبوعات وقت


1994، سناتور جان دي راكفلر گزارشي تهيه كرد و عنوان داشت كه حداقل به مدت پنجاه سال وزارت دفاع صدها هزار نفر از پرسنل نظامي را براي آزمايش هاي انساني و تاثير دهي عمدي مواد خطرناكي مانند گاز خردل و اعصاب، پرتودهي يونيزه شده، مواد شيميايي عصبي و مواد توهم زا استفاده كرده است.


1995، دولت پذيرفت كه به جناياتكاران جنگي ژاپن پيشنهاد داده است كه در عوض در اختيار قرار دادن اطلاعات مربوط به تحقيقات تسليحات بيولوژيك ژاپن، به آنها حقوق و مصونيت از تعقيب اعطا كند.


جنایت کاران ژاپنی در خدمت ارباب جدید خود


در همين سال دكتر گارس نيكولسون افشا كرد كه عوامل بيولوژيك مورد استفاده در جنگ خليج فارس در هوستون، تگزاس، بوكاراتون و فلوريدا توليد شده و بر روي زندانيان تگزاس آزمايش شده بوده است.


دکتر نیکولسون

1997، هشتادو هشت عضو كنگره درخواستي را امضا كردند كه خواهان بررسي ارتباط سندرم جنگ خليج فارس و استفاده از تسليحات بيولوژيك بود.


2001، به طور كاملا برنامه ريزي شده نامه هايي حاوي باكتري سياه زخم به افرادي در آمريكا پست شد.


2002، ويروس نيل غربي (West Nile virus ) در اين سال شناسايي شد. اين ويروس از خانواده آربوویروس‌ها است که در اثر نیش پشه کولکس، در انسان سبب آنسفالیت یا تورم مغز و مننژیت یا تورم پرده های مغز و نخاع می‌شود. اولین بار کانون بیماری تب نيل غربي در پاییز سال 1999 در آمریکا و در ایالت نیویورک مشاهده گردید.

بعدها در نواحی بیشتری از اقیانوس آرام و ایالات کانادا و نواحی از مکزیک، اروپا و ژاپن انتشار یافت . برخي رسانه‌ها گزارش دادند كه علايم اين ويروس شبيه به علايم فلج اطفال است و اين سوال پيش آمد كه آيا باز ويروس فلج اطفال در آزمايشگاه تغيير داده شده و به صورت جديدي در آمده است تا يك عامل بيولوژيك خطرناك ديگر ساخته شود؟ ويروس نيل غربي فقط در افراد پير و بيمار موجب مرگ و مير مي‌شود يعني افرادي كه دولت متعهد و ملزم است با صرف هزينه و تخصيص بودجه‌هاي مربوطه از ايشان نگهداري كند.


2009 و 2010، شيوع ويروس دنگو در پاكستان موجب مرگ و مير فراواني شد. پشه‌هاي دنگو پشه‌هاي طبيعي هستند كه حامل ويروس دنگو مي‌باشند. تب دنگو با علائمي شبيه به بيماري آنفلوآنزا روي مي‌دهد كه ابتلا به آن در كودكان و افراد مسن خطرناك است. طي آزمايش‌هايي كه در ظاهر براي مبارزه با اين پشه انجام شد پشه هاي ديگري كه مهندسي ژنتيكي شده بودند توليد شدند و در سال هاي 2009 و 2010 در پاكستان رها شدند كه نتيجه آن ابتلا به تب دنگو و مرگ و مير هزاران پاكستاني بود. تحقيقات توسط كمپاني بيوتكنولوژي اوكسيتك انگلستان و و مراكز دولتي آمريكا طراحي شده بود. انجام آزمايش براي استفاده از ويروس دنگو به عنوان سلاح بيولوژيك توسط آمريكا به دهه چهل بر مي گردد و در دهه پنجاه آزمايش‌هايي بر روي انسان انجام گرفته است.

2011، در پايان اين گزارش جهت رفع احساس‌هاي آزار دهنده احتمالي به وجود آمده در وجدان‌هاي بيدار خوانندگان محترم در اثر مشاهده تصاوير و اطلاع از حقايق مطروحه، نظر ايشان را به چند جمله زير نيز جلب مي‌نمايد كه يقينا با سابقه شرح داده شده در بالا خالي از جنبه فكاهي و مزاح نبوده و بي‌شرمي مدعيان را در رسواترين حالت ممكن بازگو مي‌كند.


در پنجم دسامبر2011 هيلاري كلينتون در كنفرانس بازبيني معاهده تسليحات بيولوژيكي در سوئيس مي‌گويد: "آمريكا اميدوار است كه حساسيت بيشتري در تلاش بين المللي براي كنترل تسليحات بيولوژيك بوجود آيد!!"





هيلاري كلينتون :

آمريكا اميدوار است كه حساسيت بيشتري در تلاش بين المللي براي كنترل تسليحات بيولوژيك بوجود آيد!!





اوباما نيز در 22 سپتامبر در مجمع عمومي سازمان ملل اشاره مي‌كند كه مخاطرات بيولوژيك نياز به توجه جهاني دارد و مي‌گويد: "ما بايد در امر شناسايي، جلوگيري و جنگ عيله هر نوع خطر بيولوژيك مانند ويروس بيماري آنفولانزا يا يك حمله تروريستي و يا يك بيماري قابل درمان با هم همكاري كنيم!!!"

منبع: مشرق
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۰:۵۸ - ۲۴ آذر ۱۳۹۱
4
3
وای خدایااینهاچگونه انسانهاییی هستند؟ به خداتوکل کنیم وباقدرت تلاش کنیم که درمقابل اینها بایستیم چون راهمان تلاش است وتلاش
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۰۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۱
3
1
انفولانزای همه گیر اخیر در کشور حقیقتا عادی نیست. چرا با وجود ضررهای فلوراید همچنان از ان در خمیردندان استفاده می شود؟؟؟!!!
پاسخ
mohsen
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۳۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۲
2
1
عجب صبری خدا دارد...
پاسخ