به گزارش پایداری ملی به نقل از دانشگاه گیلان، فرید نجفی رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن معرفی اجمالی دانشگاه و ظرفیتها و پتانسیلهای دانشگاه در حوزههای مختلف، به اقدامات انجام شده در راستای راه اندازی دو دانشکده حفاظت از زیرساخت و دانشکده علوم و فنون نوین دریایی پرداخت.
رئیس دانشگاه گیلان اظهار داشت: قرار است در گام اول در دانشکده حفاظت از زیرساخت، در سه گروه علمی پدافند سایبری، پدافند زیستی و پدافند پرتوی پذیرش دانشجو داشته باشد.
رضا کلهر، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور هم در این نشست با بیان اینکه تصویب دانشکده حفاظت از زیرساخت، خود، پدافند غیرعامل است گفت: ما بیش از هفت استان پرتوی در کشور داریم و این امر مستلزم تلاش بیشتر است و در بلند مدت این دانشکده پتانسیل دانشگاه شدن را نیز دارد.
معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیر عامل کشور در ادامه با تاکید بر اینکه پدافند غیر عامل یک نوع سبک زندگی در ساحت فردی، خانوادگی و اجتماعی است بیان داشت: در پدافند غیر عامل سه مولفه اصلی دارایی (سرمایه و زیر ساخت) شناسایی، تهدیدشناسی و احصاء و آسیبشناسی مورد توجه است که اگر این سه، محقق شود مصونیت ایجاد میشود.
گفتنی است، در پایان این نشست معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور، از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بازدید کرد.