به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، رویترز نوشت؛ براساس «قانون بازارهای دیجیتال» (DMA) که نوامبر گذشته اجرایی شد، شرکتهایی با بیش از ۴۵ میلیون کاربر فعال در ماه و ارزش بازاری ۷۵ میلیارد یورو، دروازه بانان اینترنت به حساب میآیند که سرویسهای اصلی پلتفرم را ارائه میکنند.
برتون اعلام کرد یک شرکت کره جنوبی و همچنین بایت دنس مالک تیک تاک نیز اعلام کرده اند واجد شرایط قوانین اتحادیه اروپا هستند.
کمیسیونر بازارهای داخلی اتحادیه اروپا در این باره گفت: اروپا فضای دیجیتال خود را برای محافظت بهتر از شهروندان و همچنین تقویت نوآوری برای استارت آپها و شرکتهای این منطقه به طور کامل تغییر میدهد.
کمیسیون پس از بررسی اطلاعاتی که شرکتها فراهم کرده اند و تا ۶ سپتامبر شرکتهای دروازه بان اینترنت را تعیین میکند. پس از آن شرکتها ۶ ماه فرصت دارند تا از قانون بازارهای دیجیتال پیروی کنند.
شرکتهایی که برچسب دروازه بانی اینترنت دریافت میکنند باید قابلیت تعامل بین پیام رسانهای خود و رقبایشان را فراهم کنند و به کاربران اجازه دهند خود درباره نصب اپهای پیش فرض روی دستگاه هایشان تصمیم بگیرند.
همچنین این موسسات اجازه ندارند سرویسهای خود را به رقبا ترجیح دهند و یا کاربران را از حذف اپها و نرم افزارهای پیش فرض منع کنند. اپل و گوگل قبلا با این قانون مواجه شده اند.
شرکتها برای نقض قانون بازارهای دیجیتال تا ۱۰ درصد درآمد جهانی شان جریمه میشوند.