به گزارش پایداری ملی به نقل از فارس، بر اساس اسنادی که بین رژیم موقت صهیونیستی و برخی نهادهای آمریکایی رد و بدل شده است، «مایک پامپئو» وزیر خارجه دولت سابق آمریکا که یکی از نقشآفرینان اصلی در ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان آنها بوده است، طی ۴۸ ساعت آینده، عازم منطقه و بهطور مشخص، سرزمینهای اشغالی خواهد شد.
بر اساس برنامهریزیهای انجامشده از سوی صهیونیستها و برخی از سیاستمداران آمریکایی؛ علاوه بر پامپئو، سناتور «تام کاتن» و تعدادی دیگر از سیاستمداران آمریکایی، پس از فرود هواپیمایشان، به سمت هتلی در یکی از بنادر سرزمینهای اشغالی حرکت خواهند کرد تا صبح سهشنبه در یک جلسه سرّی راهبردی و امنیتی که نخستین جلسه در نوع خود به شمار میرود حضور پیدا کنند که برنامههای این سفر و برنامهریزی برای حضور این افراد در جلسه مذکور، ممکن است به علت تشدید تدابیر امنیتی تغییر کند.
اسناد مربوط به برنامهریزیهای این جلسه که در اختیار برخی سرویسهای جاسوسی و سازمانهای پلیسی آمریکا و رژیم اسرائیل و نیز سفارت عربستان سعودی در واشنگتن قرار دارد و خبرگزاری فارس به نسخهای از آنها دست یافته است، نشان میدهد «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم موقت صهیونیستی با دعوت از چند مقام آمریکایی که برخی از آنها از مقامات دولت سابق این کشور هستند، از آنها خواسته تا برای رایزنی در خصوص تشدید فشارها و کلید زدن اعتراضات علیه دولت بایدن، به سرزمینهای اشغالی سفر کنند.
دیدارهای نتانیاهو و همکارانش با سیاستمداران آمریکایی در حاشیه جلسهای برگزار خواهد شد که مرکز یهودی فوقارتدوکس «تیکواح» طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه برگزار میکند و درواقع پوششی برای جلسه اصلی نتانیاهو با مهمانان آمریکایی اوست. این مرکز، علاوه بر دفتر مطالعات برای مقابله با سیاستهای شرقی از جمله چین، هند و روسیه، یک نشریه با رویکرد افراطی به نام «هاشیلواخ» نیز منتشر میکند که تحلیلهایی در مورد جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده است.
نتانیاهو که طی روزهای اخیر تحت فشارهای شدیدی از سوی صهیونیستهای معترض و نیز برخی احزاب و شخصیتها قرار گرفته، تصمیم گرفته تا با دعوت از این مقامات آمریکایی، فشارها روی دولت بایدن را با هدف حمایت از خود و کابینهاش تشدید کند.
بایدن و دولتش، بهتازگی انتقاداتی را در مورد برخی از سیاستها و اقدامات نتانیاهو مطرح کردهاند که تازهترین آنها، انتقاد از اقدامات وی علیه نظام قضائی رژیم صهیونیستی بود. بایدن به نیویورکتایمز گفته بود: «تغییرات بزرگ در دستگاه قضائی[اسرائیل]، نیازمند اجماعی وسیع است.»
نتانیاهو که از حدود دو ماه پیش به پست نخستوزیری بازگشته، از طریق وزیر دادگستری دولت جدید خود، در تلاش برای تغییراتی است که بسیاری از صهیونیستها آن را کاهش استقلال، محدودشدن اختیارات دستگاه قضائی و بازشدن بیشتر دست دولت در انتخاب قضات دادگاه عالی تعبیر کردهاند و روزانه علیه آن تظاهرات میکنند که تازهترین آنها تجمع معترضان در ۵۰ نقطه از تلآویو علیه نتانیاهو و کابینهاش بود.
کارشناسان منتقد نتانیاهو معتقدند وی با این دعوت، علاوه بر فرافکنی در قبال اعتراضات داخلی صهیونیستها و تضعیف مخالفانی مانند «یائیر لاپید» و «اویگدور لیبرمن»، قصد دارد اذهان عمومی را از انتقادات و فشارها علیه دولت خود، به سمت تقابل با دولت بایدن سوق دهد.
قرار است در این رایزنیها که در حاشیه این جلسه سرّی، «مئیر بن شابات» و «یعقوب عمیدرور» رؤسای سابق سازمان امنیت قومی رژیم صهیونیستی و تعدادی دیگر از مقامات صهیونیست حضور داشته باشند.
سفر پرهزینه پامپئو به سرزمینهای اشغالی در حالی انجام میشود که اعتراضات مالیاتدهندگان آمریکایی به هزینهکرد از محل بودجه عمومی آمریکا برای حفاظت از مقامات دولت سابق که در ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی نقش داشتهاند، شدت گرفته است و با این حال، برخی از دیگرمقامات آمریکایی نیز خواستار افزایش بودجه حفاظت از خود شدهاند که خبرگزاری فارس، به تازگی در گزارشی به جزئیات آن اشاره کرده بود.