به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی به نقل از خبرگزاری تسنیم، همایش بصیرتافزایی همزمان با آغاز هفته بسیج با حضور سردار «مهدی سیاری» جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران با موضوع «ماهیت شناسی فتنه اخیر» در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.
سردار سیاری در این همایش که با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده، ولی فقیه در بنیاد مدیران ستادی، کارکنان و بسیجیان بنیاد برگزار شد، در خصوص ماهیت شناسی فتنه اخیر اظهار داشت: امروز اگر ملت ایران اسلامی ایستاده و در برابر مستکبران سر خم نمیکند و در مقابل دنیا که بر علیه انقلاب ما قد علم کرده، مثل کوه ایستاده و به واسطه یاد و خاطره شهداست که این ملت ایستادگی میکند.
وی ادامه داد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن یک هدف داشت و آن هم براندازی نظام جمهوری اسلامی بود، اما استراتژی و روشهای دشمن تغییر کرد و در ابتدای انقلاب از مدل سخت یعنی براندازی از نوع کودتا، جنگهای خیابانی و جنگ تحمیلی تا سال ۶۸ استفاده کرد، ده سال بعد فتنه ۷۸ را رقم زد و ده سال بعدتر فتنه ۸۸ را که بحث انتخابات بود و در سالهای ۹۶ و ۹۸ فتنههایی با موضوعات اقتصادی را هم داشتیم.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمن طی این چهار دهه تمام این فتنهها را تجربه کرده، افزود: دشمن از انواع فتنههای سخت و نرم نتیجه قابل قبولی نگرفت لذا با روی کار آمدن جوبایدن در آمریکا و با توجه به اینکه نگاه دموکراتها با نگاه جمهوریخواهان به لحاظ براندازی از نظر مدل و روش متفاوت است، اما در هدف یکی است و چندان فرقی ندارد، هر دو خواهان براندازی جمهوری اسلامی هستند، به گونهای که کارشناس میز ایران در کنگره آمریکا مطرح کرد که آیا بحث تغییر رژیم در ایران جدی است؟ و خودش جواب داد که سیاست تغییر به صورت خبری هم وجود ندارد چه رسد به مرحله اجرا.
سردار سیاری با بیان اینکه آمریکا داعش را برای حمله به ایران خلق کرد، گفت: هدف آنها براندازی ایران بود، اما راهبردی که شهید سلیمانی عزیز انتخاب کرد باعث شد نه تنها ما در داخل کشور که در کیلومترها خارج از کشور در سوریه و عراق آنها را زمینگیر کردیم.
وی افزود: آمریکاییها اعتراف کردهاند که تنها راه تغییر رژیم در ایران نفوذ در داخل کشور و ارتباط با مردم است لذا راهبردی که آنها اتخاذ کردند، جنگ ترکیبی در حوزه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی با هدف بیثباتسازی کشور بود.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه ادامه داد: آمریکاییها برنامهریزی سنگینی در این راستا انجام دادند و به شدت از ایران طی یک سال گذشته عصبانی شدند، زیرا روند رشد ایران آنها را عصبانی کرد، از طرفی شکستهای پی در پی آمریکا در منطقه و در نقطه مقابل آن پیروزیهای ایران بود، طبق برنامهریزی آنها اعتراضات برای شروع سال تحصیلی از محیط دانشگاه بود، اما این عصبانیت باعث شد برنامه را به جلو انداختند.
سردار سیاری یکی از دلایل عصبانیت آنها را عدم پیشرفت پروژههایشان در منطقه دانست و تأکید کرد: عصبانیت آمریکا از تأثیرگذاری راهبردی مدیریت رهبر معظم انقلاب اسلامی در شکست برنامههایشان بود، آنها سال گذشته طوری برنامهریزی کردند که تمام تمرکز بر روی تخریب مقام معظم رهبری باشد، لذا امروز هم شاهدید از شروع فتنه تمام شعارها علیه ایشان است.
وی با بیان اینکه دومین دلیل عصبانیتشان همکاریهای راهبردی ایران با روسیه و چین طی قراردادهای جداگانه و همچنین روند تشکیل دولت عراق بود، افزود:، زیرا آمریکاییها به شدت از تشکیل دولت در عراق که این همه برای آن سرمایهگذاری کرده بودند ناراحت شدند و در عین حال توفیقاتی که دولت ما در قضیه راهبردی داشت، مثل حذف ارز ترجیحی که جراحی بسیار بزرگی بود و همچنین تعاملات با منطقه آنها را عصبانی کرد، زیرا ترانزیت ما در این دوره از کل دو سال ۹۷ و ۹۸ بیشتر شد. درسال ۹۸ ترانزیت ما ۵/۵ میلیون بوده است، اما در ۶ ماه اول امسال ترانزیت ما ۷/۵ میلیون شد، صادرات و واردات ترانزیت هم افزایش داشته است.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه بیان کرد: دولت ما همچنان موفق نشده است که نتیجه و خروجی موفقیتهایی را که در سطح کلان و راهبردی داشته را به سفره مردم برساند، به همین دلیل در جامعه مردم هیچ حسی از این موفقیتها ندارند به خاطر اینکه موفقیتها همچنان در سطح کلان و راهبردی است.
سردار سیاری ادامه داد: هنگامی که دشمن متوجه شد به زودی این موفقیتها سر سفره مردم مینشیند، به این پی برد که دیگر کاری از او ساخته نیست. خشمگین شد و به دنبال شروع برنامهای برای بی ثباتی برآمد که زودتر هدف خود برسد. دشمن حتی در حوزههایی مانند مسئله مردم و ارزشها تمرکز کرده و امروز عملیات خود را در حوزه ارزشها انجام داده است و توسط یکی از فتنهگرهای داخلی که با ضد انقلابیون خارجی جلسهای داشت گفته بود که نظام جمهوری اسلامی ۳ ساحت دارد اول ساحت مردمسالاری، دوم ساحت کارآمدی و سومین مورد ساحت دینمداری است.
وی تصریح کرد: فتنهگر داخلی میگوید که ما در فتنههای سال ۸۸، ۷۸، ۹۶ و ۹۸ موفق شدیم که ۲ ساحت نظام جمهوری اسلامی یعنی ساحت کارآمدی و مردمسالاری آن را تخریب کنیم، اما ساحتی که باقی مانده و مهم است ساحت دینمداری آن است که ما باید بر روی آن تمرکز کنیم و لذا برنامهای را که برای شروع این فتنه بر روی آن تمرکز کرده مسئله حجاب است.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه تأکید کرد: فتنهگر میگوید موضوع حجاب موضوعی است که نظام نه میتواند آن را اجرا کند و نه میتواند از آن بگذرد و یکی دیگر از فتنه گران میگوید موضوع حجاب میبایست مرکز ثقل تمام اعتراضات قرار گیرد، اینجاست که برنامهای را که برای شروع این فتنه دارد تمرکز بر موضوع فرهنگی و موضوع بحث ارزشهاست.
سردار سیاری با بیان اینکه این فتنه با تمام فتنهها تفاوت دارد، افزود: در فتنهای که در دفاع مقدس اتفاق افتاد یکی از استانهای ما را تصرف کردند، در فتنه ۹۶ و ۹۸ تمرکز بر موضوع بحث اقتصادی بود. اما در این فتنه جنگ احزاب است، در جنگ احزاب مشرکین به اتفاق منافقین هر چیزی را که داشتند بر علیه دین آوردند تا اسلام را از بین ببرند، اما ۴ مؤلفه باعث موفقیت مسلمین شد: امدادهای غیبی و الهی، مدیریت دفاعی پیامبر اسلام، دلاوریهای امیرالمؤمنین (ع) و پایداری مردم مسلمان بود. امروز هم تمام مشرکان، منافقان و ابتذال خواهان همگی با هم دست به یکی کردند تا اجازه ندهند دین خداوند پیاده شود.
وی تشریح کرد: ما در شروع این فتنه دیدیم که قرآن، حسینیه و مسجد آتش میزنند، چادر از سر خواهران ما میکشند و یا عمامه از سر روحانیون برمیدارند. این کار فقط و فقط مقابله با ارزشهای دینی ماست و برآورد فتنه گران این بود که با توجه به نارضایتی که مردم در حوزه معیشت دارند امسال با شروع این فتنه به خیابان میآیند، غافل از اینکه مردم مسئله دینشان را جدای از مسئله نارضایتیها میدانند. درست است که مردم گلهمند و ناراضی هستند، اما هیچوقت مسئله نارضایتی را با مسئله دین پیوند نمیزنند.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: هنگامی که دشمنان متوجه شدند کار آنها پیش نمیرود سراغ مسائل اقتصادی رفتند، مسئله اعتصابات را شروع کردند، سعی کردند بازارها را تعطیل کنند و سایر نافرمانیهای مدنی را انجام دادند.
سردار سیاری با اشاره به ۴ راهبردی را که دموکراتها و دشمن دنبال میکنند تا علیه جمهوری اسلامی فشار وارد کنند، گفت: اولین راهبرد این است که دشمن میگوید ایران یا با ما توافق میکند یا کاری میکنیم که با ما توافق کند یعنی اجبار. دومین راهبرد این است که میگویند ما باید آنقدر به ایران فشار وارد کنیم که به جای حل مسئله هستهای مسئله ایران را حل کند، اینها با ایران قوی کار دارند و مسئله سوم تولید بیثباتی راهبردی و فعالسازی گسلهای مختلف است. این گسلها در حال حاضر هم در مسئله اقوام هم در مسئله ادیان اختلاف انداختهاند. چهارم هم توسعه اقدامات خرابکارانه و همزمان پشتیبانی از اغتشاشگران و مسلح نمودن آنها، تشدید عملیات سایبری و انجام عملیات نظامی رژیم به موقعیتهای ما در سوریه است.
وی با بیان اینکه امروز ضدانقلاب داخلی را با استفاده از سلاحهایی که در سالهای گذشته وارد کرده مسلح کردهاند، بیان کرد: یعنی در حال حاضر هم بحث ناامنی را توسط گروهکهای ضد انقلاب داخلی داریم هم بحث اقتصادی که از طریق اعتصاب به تعطیلی بازارها دارند و هم موضوع بحث فرهنگی که تمرکز بر بحث دانشگاههاست. ما راهبردی را که اتخاذ کردیم مهمترین مسئلهای را که به آن پرداختیم تبیینی بود که مقام معظم رهبری به آن پرداختند و آن هم از طریق گفت و گوی چهره به چهره است، ایشان در سال ۹۶ در جمع دانشجویان میفرماید که هیچ کاری جای گفتوگوی چهره به چهره را نمیگیرد. همه ما در این حوزه وظیفه داریم و دوم اینکه دهه هشتادیها و نودیها حدود ۱۰ سال در فضای مجازی زندگی کردهاند، اما ما امروز یک ایران در فضای حقیقی داریم و یک ایران در فضای مجازی، ما در فضای حقیقی ایرانی را میبینیم که امروز دنیا در مقابل آن زانو میزند.
وی تأکید کرد: دانشگاههای ما دانشجویی دارد که در سال ۹۷ دانشجو شده و امسال فارغالتحصیل میشود، در صورتی که در سالهای ۹۸ و ۹۹ و ۱۴۰۰ کلاسی دایر نبوده، پس این دانشجو در این سالها در فضای مجازی حاضر بوده و دشمن در فضای مجازی و حتی در فضای حقیقی تلاش کرده و ما باید امروز این غفلت پیش آمده را جبران کنیم و این جبران نیاز به همت همه ما دارد.