۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۲
کد خبر: ۷۱۳۳۸
سردار جلالی در آئین امضای تفاهم نامه همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران:
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در آئین امضای تفاهم نامه همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه « دشمن به دنبال اختلال در خدمات به مردم است»، گفت: تقویت زیرساخت های ارتباطی برای ارائه خدمات بهتر همراه با تضمین تداوم کارکرد و امنیت پایدار مهمترین هدف پدافند غیرعامل محسوب می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، تفاهم نامه همکاری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران با حضور سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و مهندس مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به امضا رسید.

در این مراسم سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به حملات اخیر سایبری به زیرساخت های کشور گفت: این حملات اهمیت پرداختن به امنیت فضای سایبری را بیشتر کرده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تلاش های صورت گرفته در تامین امنیت در حوزه سایبر را مثبت ارزیابی کرد و افزود: با این وجود باید همچنان اقدامات زیادی در این حوزه صورت بگیرد.

وی افزود: درجه اهمیت و حیاتی بودن یک زیرساخت سطح ایمنی، امنیت و حفاظت آن را مشخص می کند.

وی دارایی ها را به 5 سطح ویژه، حیاتی، حساس ، مهم و قابل حفاظت تقسیم بندی کرد و افزود: سطح تهدیدات متناسب با سطح اهمیت یک دارایی است و دشمن همواره به دنبال آسیب زدن به زیرساختی است که بیشترین خدمت را به مردم یا سایر زیرساخت ها ارائه می کند.

سردار جلالی تهدید از درون را یکی از مهمترین تهدیدات پایه علیه زیرساخت‌ها عنوان کرد و توضیح داد: احصاء تهدیدات در هر زیرساخت یک امر حیاتی و مورد تاکید پدافند غیرعامل است.

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، شرکت مخابرات نیز یک زیرساخت حیاتی است که خدمات‌ رسانی در بسیاری دیگر از زیرساخت ها به استمرار کارکرد آن وابسته است.

وی با اشاره به اهمیت تداوم کارکرد زیرساخت ها در مواجهه با تهدیدات خاطرنشان کرد: در همین زمینه طرح راهبردی حفاظت از زیرساخت های حیاتی کشور از سوی سازمان پدافند غیرعامل کشور تهیه و تدوین شده و پس از تصویب در کمیته دائمی پدافند غیرعامل با امضای سرلشکر باقری ابلاغ شده است که اخیرا نیز برای ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی به دفتر ریاست جمهوری ارسال شده است.

سردار جلالی توضیح داد: این سند مفاهیم پدافند غیرعامل را به شاخص های فنی دقیقی تبدیل می کند که بتوان آن ها را به منظور ارتقای پایداری سیستم و تضمین کننده کارکرد آن در هنگام بروز تهدیدات به کار گرفت.


جایگاه حیاتی اصول پدافند غیرعامل در شرکت مخابرات ایران

مهندس مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه حیاتی اصول پدافند غیرعامل در شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: توجه به الزامات پدافند غیرعامل در زیرساختهای مخابراتی، یک ضرورت است و شرکت مخابرات ایران آماده هرگونه همکاری با سازمان پدافند غیرعامل کشور در زمینه رعایت الزامات پدافندی در طرح‌های توسعه‌ای و تجهیز و به روزرسانی زیرساخت‌های مخابراتی کشور است.

وی با بیان اینکه صنعت ICT به عنوان یک پیشران در توسعه کشورها تلقی می شود، خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران نیز به عنوان جلودار صنعت ICT نیازمند حمایت جدی در مسیر ارائه خدمات مستمر، پایدار و امن است.

در حاشیه این نشست، تفاهم نامه همکاری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت مخابرات ایران از سوی سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و مهندس مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به امضا رسید.

هدف از این تفاهم نامه، دستیابی به بستر ارتباطی امن، مطمئن و پایدار در زیرساخت های حیاتی و حساس کشور مطابق با الزمات سازمان پدافند غیرعامل کشور است.

به گزارش پایداری ملی، زیرساخت‌های هر کشور، بستر مهم حیات، رشد و پویایی آن به‌شمار می‌رود، برخی از زیرساخت‌ها نقشی حیاتی در حفظ منافع ملی دارند و بعنوان یکی از ارکان مهم پیشرفت، اختلال هرچند کوتاه‌‌مدت در عملکرد آنها می‌تواند منجر به آسیب جدی در اقتصاد و امنیت ملی شود؛ از آنجا که زیرساخت‌ها، جریانی به‌هم پیوسته از خدمات و پشتیبانی‌ها را برای تأمین نیازهای اساسی به جامعه ارائه می‌دهند و آسیب یا اختلال در عملکرد و کارکرد آنها می‌تواند قطع خدمات زیرساختی به مردم و جامعه را در پی داشته باشد؛ از این رو طرح راهبردی حفاظت از زیرساخت‌های کشور، به عنوان عالی‌ترین سند پدافند کالبدی و حفاظت از زیرساخت‌های کشور، در راستای مصون‌سازی زیرساخت‌ها و شریان‌های حیاتی و حفظ و تضمین تداوم ارائه خدمات ضروری به بخش‌های مختلف جامعه و مردم تدوین شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر