۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۷
کد خبر: ۷۱۰۳۴
در دیدار سردار جلالی و بابک نگهداری مقرر شد
در جلسه مشترک مرکز پژوهش های مجلس و سازمان پدافند غیرعامل کشور بر لزوم تعامل و گسترش همکاری های دوجانبه تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پایداری ملی، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، جلسه مشترک سازمان پدافند غیرعامل کشور و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور سردار دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

سردار غلامرضا جلالی در این نشست با اشاره به تحولات ساختاری در زندگی بشر به ویژه در زمینه فضای مجازی، تصریح کرد: با رشد تحولات فناورانه باید پدافند غیرعامل در این حوزه‌ها را نیز تقویت کنیم.

وی ادامه داد: با رشد فناوری‌های نوین، تغییراتی در زندگی امروز به وجود آمده است که در کنار خدمات نو، تهدیدات، آسیب پذیری‌های خاص خود را دارد از همین رو با توجه به این موضوعات نیازمند رویکردی جدید در حوزه پدافند غیرعامل هستیم چراکه روش‌های سنتی در این زمینه‌ها پاسخگو نیست.

سردار جلالی مرکز پژوهش‌های مجلس را قوه عاقله منفصله قوه مقننه دانست و خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس، فارغ از نگاه‌های سیاسی محلی مناسب برای کار کارشناسی روی موضوعات مختلف است، از سوی دیگر سازمان پدافند غیرعامل متمرکز بر مدیریت کنترل تهدیدات انسان ساخت که این دو رویکرد می‌تواند زمینه ساز تهیه تولیدات مشترک مطلوبی باشد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، با استقبال از ایجاد کارگروه همکاری مشترک بین این سازمان و مرکز پژوهش‌های مجلس، بر لزوم تعیین اولویت‌هایی در مسیر این تعامل و تعریف کارهای مشترک در این قالب، تاکید کرد.

بابک نگاهداری نیز در این جلسه با تشریح روند اقدامات و عملکرد مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس در راستای ارائه کار کارشناسی به نمایندگان محترم مردم در خانه ملت، از همکاری و تعامل علمی و پژوهشی با سازمان‌ها، نهادها و مراکز علمی استقبال می‌کند.

وی افزود: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از توان و ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی و نخبگان کشور به منظور تقویت ارائه کار کارشناسی به قوه مقننه استفاده می‌کند که این اقدام بر غنای تولیدات مرکز می‌افزاید.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس با استقبال از ایجاد کارگروه مشترک بین این مرکز و سازمان پدافند غیرعامل کشور ابراز امیدواری کرد تا این تعامل با امضای توافقنامه همکاری بین دو مجموعه، زمینه‌ساز تقویت عملکرد دو طرف و تهیه و تدوین کارهای مشترک باشد.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه معاونان دو طرف نیز نظرات خود را ارائه کردند.

در پایان مقرر شد تا کارگروه مشترکی بین مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان پدافند غیرعامل کشور ایجاد شود تا زمینه تعامل و انعقاد توافقنامه همکاری مشترک را به وجود آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر