وی افزود: امروز امنیت مردم خط قرمز ماست و همکاران ما تمام تلاش خود را میکنند که این آرامش و امنیت را در استان هرمزگان ارتقا دهند و به حمدالله شاخصها نشاندهنده این است که در خصوص تمامی جرائم اقدامات پیشگیرانه و مقابلهای شاخص و پیشرفتهای خوب و مناسبی داشتهاند.
فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: استفاده از نیروهای مجرب، آموزش دیده، حرفهای و داشتن تجهیزات بهروز، استفاده از فناوریهای روز و اقدامات صورت گرفته همه نشانگر این است که تلاش خوبی به کار گرفته شده، البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.
سردار اشتری عنوان کرد: در بازدیدهایی که از کلانتریهای شهر بندرعباس داشتم و گزارشی که از پلیس پیشگیری به دستم رسیده، یکی از کارهای صورت گرفته در استان هرمزگان که در سطح کشور آن را اجرایی خواهیم کرد، ارسال بیش از 70 درصد پروندهها به صورت الکترونیکی به مراجع قضایی بوده است. این مسئله سرعت و دقت همکاران را بالا میبرد و در وقت همکاران و مردم و وسایل موردنیاز صرفهجویی میشود.
وی بیان کرد: بیش از 84 درصد پروندههایی که به مراکز مشاورهای و دوایر اجتماعی ما در هرمزگان ارجاع داده شده، منجر به صلح شده و به مرحله رسیدگی توسط مراجع قضائی نرسیده که موفقیت خوبی است. آمار میانگین کشور 80 درصد بوده و استان هرمزگان رکورد خوبی در این زمینه به دست آورده است.
فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در بحث مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی و دریابانی هرمزگان کشفیات خوبی را داشته است، در چند ماهه اخیر بیش از 10ها تن انواع مواد مخدر کشف شده است همچنین در حوزه مواد سوختی بیش از 30 میلیون لیتر کشفیات صورت گرفته و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد تا بتوانیم در زمینه قاچاق سوخت و مواد مخدر پیشگیری های لازم را انجام دهیم.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: بخش عمدهای از کالاهای موردنیاز مردم احتکار شده و با اشراف و رصدی که صورت گرفته همکاران ما توانستهاند انبارها را شناسایی کرده و کالاهای موردنیاز مردم را برگردانده و در اختیار آنان قرار دهند، ما هنوز به سامانههای موردنیازمان در زمینه ثبت کالاهای اساسی موردنیاز مردم از تولید تا مصرف دسترسی نداریم و در این زمینه خلأهایی وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای مقابله با احتکار کالا قرارگاه امین تشکیل شده و اقدامات کنترلی در ایستگاههای بازرسی محورهای مواصلاتی، مرزهای آبی و خاکی تشدید شده است، گفت: در طرح سراسری مقابله با احتکار کالاهای اساسی در چهار روز گذشته، 690 تن روغن خوراکی، 365 تن گندم و آرد، 76 تن نهادههای دامی، 2 هزار و 593 تن شکر و 164 تن برنج کشف شده است.
به گفته فرمانده کل انتظامی کشور، در فروردین امسال 117 فقره پرونده احتکار کالا به ارزش سه هزار و 439 میلیارد و 871 میلیون ریال تشکیل شده و در این زمینه 121 متهم دستگیر شده است.
سردار اشتری در خصوص آمار احتکار در سال 1400 نیز گفت: در این مدت هزار و 637 پرونده احتکار به ارزش 24 هزار و 293 میلیارد ریال تشکیل شده و در این زمینه هزار و 736 متهم دستگیر شده است.
وی با بیان اینکه پلیس هنوز به سامانههای موردنیاز خود برای مقابله با احتکار کالا دسترسی ندارد، افزود: دسترسی پلیس به سامانههای تولید و توزیع کالاهای اساسی ضروری است و انتظار داریم سازمانهای مربوط در این زمینه اقدام علمی انجام دهند.
بیشتر بخوانید
وی اضافه کرد: در زمینه گمرک نیز پلیس حضور فعالی دارد و در این زمینه هم زیرساختها و سامانههایی را لازم داریم که باید در اختیارمان قرار گیرد، کشفیات خوبی در زمینه مواد مخدر و پیشسازها در گمرکات و گلوگاهها صورت گرفته و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد، همکاران من در دریابانی و انتظامی در اقصی نقاط کشور و استان هرمزگان آماده خدمترسانی به مردم هستند.
فرمانده کل انتظامی کشور اظهار کرد: تلاش همکاران ما در هرمزگان قابلتقدیر است و دستگاههای ذیربط باید یک همکاری مضاعفی با فرماندهی انتظامی استان و دریابانی داشته باشند. در اختیار قرار دادن بانکهای اطلاعاتی و سامانههای مورد نیاز به همکاران ما میتواند فعالیتها را اثربخشتر کند.
سردار اشتری افزود: برای مثال همکاران ما در روزهای گذشته تلاش مضاعفی داشتند که با کسانی که کالاهای مورد نیاز مردم را احتکار میکنند برخورد داشته باشند و کشفیات بسیار خوبی نیز داشتهاند اما اگر اطلاعات بیشتری در اختیار فرماندهی انتظامی باشد قطعاً مؤثرتر خواهد بود.
وی در پایان یادآور شد: یکی از استانهایی که ضریب امنیتی خوبی دارد هرمزگان است و جا دارد از همکارانم قدردانی کنم و همچنین از مردم این استان نیز سپاسگزارم که همکاری خوبی با نیروی انتظامی دارند.