در این جلسه مسائلی نظیر ارسال آرد با کیفیت بالا، اختصاص سهمیه آرد به مناطق کردشگر و مهمان پذیر، جبران کمبود سهمیه آرد اختصاصی شهرستان بر اساس آمار جمعیت و سرانه مصرف هر نفر و درخواست نانوایان همچنین، بازرسی از نانواییها در طول هفته و کنترل دوگانه سوز بودن نانواییها با رویکرد پدافندی مطرح شد.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز گفت: ﻧﻈﺎرت و ﺑﺎزرﺳﯽ ﺑﺮ واﺣﺪھﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ آرد و ﻧﺎن اﺳﺘﺎن البرز ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻣﯽﺷﻮد. مهرداد مظفری با بیان این مطلب در کارگروه گندم، آرد و
نان افزود: ﺑﺮﺧﯽ از ﻧﺎﻧﻮاﯾﺎن ﺑﺮ اﺳﺎس ﺗﻔﮑﺮ ﺧﻮد و ﯾﺎ ﭘﯿﺸﻨﮫﺎد ﻧﺎﻧﻮاﯾﺎن دﯾﮕﺮ
ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ از اﻓﺰودﻧﯽھﺎی ﻏﯿﺮ ﻣﺠﺎز (جوهر قند و جوش شیرین) در ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﺨﻤﯿﺮ
ﻧﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﺗﺨﻠﻒ ﮐﺮده و ﺑﺮاﺑﺮ ﻣﻘﺮرات ﺑﺮﺧﻮرد ﺟﺪی ﺧﻮاھﺪ ﺷﺪ و
مسائلی که با موضوع سلامت در ارتباط است لغو پروانه شود. وی ﺑﺎ اشاره
به اﯾﻨﮑﻪ ﻃﯽ آزﻣﺎﯾﺸﺎت ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ آرد ﺗﻮﻟﯿﺪی اﺳﺘﺎن البرز ﻣﻄﻠﻮب
اﺳﺖ، اﻓﺰود: ﺑﺎ ﺗﺸﮑﯿﻞ اﮐﯿﭗ ﺑﺎزرﺳﯽ ﻣﺘﺸﮑﻞ از دﺳﺘﮕﺎھﮫﺎی ﻣﺮﺗﺒﻂ روﻧﺪ
ﻧﻈﺎرت و ﺑﺎزرﺳﯽ ﺑه ﺼﻮرت مداوم انجام میشود. وی در ادامه افزود: آرد و
نان یک بحث حیاتی است و هیچ جایگزینی ندارد بنابراین باید با دقت و نظارت
کامل امور آرد و نان شهرستانها رصد و در جهت برطرف نمودن مشکلات، تعامل و
اهتمام جدی صورت پذیرد. وی با تاکید بر برخورد قاطعانه با متخلفین از
مسئولین خواست با پیگیری و تلاش بیشتر در جهت مرتفع نمودن مشکلات و بهبود
وضعیت نان در شهرستانها اقدام کنند. وی با تاکید بر اینکه با تخلفاتی
که سلامت مردم را به خطر میاندازد، برخورد میشود، خاطر نشان کرد: با
اینگونه تخلفات برابر قانون و مقررات موجود برخورد شده و پروانه متخلفان
لغو خواهد شد. مظفری درباره نظارت بر قیمت و کیفیت نان نیز گفت: باید
مکانیزمی برای طبقه بندی و درجه بندی نانواییها در استان صورت گیرد. در
این راستا نظارت بر کم فروشی و گران فروشی و رعایت بهداشت و... از طریق
سیاستهای تشویقی برای واحدهای نانوایی صورت گیرد. وی در ادامه تاکید
کرد: تا پایان سال افزایش قیمت نان در استان نخواهیم داشت در این راستا
فرمانداریها و سازمان غله گزارش مبسوطی از سهمیه توزیع با هدف کنترل مصرف
تا ۱۰ روز آینده به کارگروه آرد و نان استان ارائه کنند. وی گفت: عدم حضور فرمانداران در این جلسه مهم بیانگر این مهم است که بحث نان از اولویتهای شهرستانی آنان نیست. مظفری
در این جلسه از فرماندار فردیس به جهت توجه و اهتمام ویژه به گندم و آرد
شهرستان فردیس و شرکت در کارگروه آرد و نان استان تقدیر و تشکر کرد. گفتنی
است در این جلسه مسائلی نظیر ارسال آرد با کیفیت بالا، اختصاص سهمیه آرد
به مناطق کردشگر و مهمان پذیر، جبران کمبود سهمیه آرد اختصاصی شهرستان بر
اساس آمار جمعیت و سرانه مصرف هر نفر و درخواست نانوایان همچنین، بازرسی از
نانواییها در طول هفته و کنترل دوگانه سوز بودن نانواییها با رویکرد
پدافندی مطرح شد. شایان ذکر است سازمان میادین میوه و تره بار با
رویکرد پدافند غیر عامل، واحدهای دوگانه سوز و چند پخته را با همکاری
اتحادیه و غله در برخی از بازارهای روز داشته باشند.