فتحی با بیان این که این خودرو باهدف بهره گیری درحوزه پدافند غیرعامل با تجهیزات کاملا داخلی و با مبلغ ۷۵۰ میلیون ریال تجهیز شده افزود: دسترسی آسان و سریع به لوازم و تجهیزات با رعایت ایمنی ، داشتن وضعیت ظاهری مناسب ، صرفه جویی و کاهش هزینه در دراز مدت از مزیت های اجرای این طرح می باشد.
او اضافه کرد: برای ساخت کابین خودرو علاوه بررعایت مسائل کیفی درساخت کابینت وجانمایی تجهیزات مورد نیاز منطبق بانظام آراستگی ، بستر مناسب برای قرارگیری تعداد زیادی از تجهیزات ضروری و موردنیاردرخودروها نیز پیش بینی شده است .
معاونت بهره برداری ودیسپاچینگ شرکت برق خاطر نشان کرد: کابین منصوبه از تجهیزات و لوازم تولید داخل، تهیه و ساخته شده است و قیمت تمام شده آن سه برابر ارزان تر از نمونه های مشابه خارجی آن می باشد.
فتحی درادامه یادآور شد : براساس پیش بینی تجهیزات مورد نیاز برای زمان بحران، تجهیزاتی همچون موتور برق تکفاز، دستگاه حفاردستی وبرقی –لجن کشی – اره برقی – چادر گروهی مدیریت بحران – چراغ اضطراری ۳متری – کپسول آتش نشانی ودیگرتجهیزات ایمنی دراین خودرو ایجادشده وقابل حمل وبارگیری درشرایط خاص وبحرانی است.
او درپایان گفت : با هدف تامین نیازها و ایجاد زیرساختهای لازم در حوزه پدافند غیر عامل در طول سال، مانور و رزمایشهایی برگزار خواهد شد که از این تجهیزات جهت ایجاد آمادگی برای مقابله با بحرانهای احتمالی استفاده گردد.