به گزارش خبرگزاری آناتولی، بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع افغانستان، ۲۳ نفر از اعضا این گروه نیز در ولایت فاریاب کشته شدهاند.
همزمان با خروج نظامیان آمریکا و ناتو از افغانستان، طالبان پیشرفتهایی در تسخیر مناطق مختلف این کشور داشته است که همین امر دستاویزی برای مقامات آمریکایی جهت خطرناک جلوه دادن عواقب خروج شأن از افغانستان شده است و به طور ضمنی مدعی شدهاند که نیروهای امنیتی افغانستان توانایی جلوگیری از پیشرفتهای زمینی طالبان را ندارند. گل سر سبد این ادعاها آنجایی است که جامعه اطلاعاتی آمریکا میگوید که تنها ظرف ۶ تا ۱۲ ماه بعد از تکمیل فرایند خروج آمریکا از افغانستان، این احتمال که دولت کابل سقوط کند؛ وجود خواهد داشت.
تمامی سناریوهای اشغالگران تروریست آمریکایی در حالی است که سخنگوی طالبان افغانستان، برنامهریزی این گروه برای حمله به کابل پایتخت این کشور را تکذیب کرده است.
سخنگوی طالبان در این باره گفت: ما تصمیمی برای انحصار قدرت نداریم، زیرا هر دولتی که در گذشته برای تحقق چنین هدفی تلاش کرده، موفق نشده است و ما نمیخواهیم این معادله شکست خورده را تکرار کنیم.
مذاکرات بین الافغانی در تهران و دوحه بین طالبان و دولت افغانستان نشانگر روند مثبت تعامل بین طرفین در افغانستان بوده و ادامه روند این مذاکرات تا روی کار آمدن دولتی جدید که مورد توافق همه طرفها در افغانستان باشد بهترین گزینه موجود است.
گفتنی است که حمله به افغانستان توسط اشغالگران خارجی به سرکردگی تروریستهای آمریکایی در سال ۲۰۰۱ میلادی به بهانه مبارزه با تروریسم خسارتها و تلفات زیادی را در این کشور به همراه داشته است.