یک کارشناس امنیت سایبری رباتی در تلگرام شناسایی کرده که اطلاعات ۵۳۳ میلیون کاربر فیس بوک از جمله شماره تماس و نام کاربری آنها را می فروشد.
به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، شماره تماس و نام کاربری حدود ۵۰۰ میلیون کاربر فیس بوک در وب تاریک برای فروش عرضه شده است.
به طور دقیقتر یک گروه از مجرمان سایبری رباتی در تلگرام ساختهاند که به عنوان جستجوگر اطلاعات عمل میکند. خریداران این اطلاعات میتوانند با استفاده از ربات، اطلاعات سرقت شده را جستجو کنند و شماره موبایل فرد یا نام کاربری خود را بیابند. خریداران برای انجام جستجوی کامل در ربات تلگرامی باید مبلغی بپردازند که قیمت پایه برای یک بار جستجو ۲۰ دلار است.
آلون گال یکی از مدیران ارشد فناوری در شرکت امنیت سایبری هادسون راک این بات تلگرامی را کشف و در حساب کاربری خود آن را فاش کرد.
به نظر میرسد یکی از سرورهای محافظت نشده فیس بوک حاوی اطلاعات میلیونها کاربر، منبع اصلی این اقدام هکری است. هرچند که محققان در سال ۲۰۱۹ شکاف مذکور را رصد و فیس بوک آن را برطرف کرده بود.
این کارشناس فناوری ادعا میکند از این شکاف امنیتی برای ایجاد یک مخزن حاوی اطلاعات ۵۳۳ میلیون کاربر فیس بوک از سراسر جهان استفاده شده است.او در این باره میگوید: وجود مخزن اطلاعاتی به این حجم در وب تاریک نگران کننده است و به حریم شخصی افراد خسارت میزند. فیس بوک باید درباره این شکاف امنیتی به کاربران خود هشدار دهد.