مدیرعامل شرکت مترو تهران اعلام کرد: بیمارستان امام خمینی (ره)، شهید اکبرآبادی، برج میلاد و بیمارستان گلستان به عنوان اولویتهای اول اتصال به خطوط مترو در نظر گرفته شدهاند.
به گزارش پایداری ملی به نقل از همشهری آنلاین، نشست بررسی اتصال مراکز بیمارستانی مهم به خطوط مترو با حضور رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، علی امام مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) و نمایندگانی از اورژانس کشور، وزارت بهداشت و شرکت آب و فاضلاب در کارگاه خط ۷ مترو تهران برگزار شد.
رضا کرمی محمدی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این نشست گفت: بر اساس قوانین جدید مدیریت بحران، هر سازمان موظف است برای تامین بودجه اقداماتی را در حوزه پدافند غیرعامل انجام دهد و بودجه آن را اعلام کند. این موضوعی است که بر اساس قانون جدید مدیریت بحران تکلیف شده است.
او خاطرنشان کرد: بودجهای که برای حوزه مدیریت بحران کشور مشخص شده است در اختیار سازمان برنامه و بودجه است و این سازمان بودجه مربوط به بحران را برای پس از وقوع بحران در نظر گرفته است. با توجه به این که بر اساس قانون بودجه، حوزه بحران دارای ردیف اختصاصی است و هر سازمان بر اساس اعلام نیازهای خود در موضوع بحران بودجه دریافت میکند؛ بر همین اساس وزارت بهداشت میتواند نسبت به انجام پیگیریهای لازم برای تامین هزینه این پروژه اقدام کند و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز حاضر است همکاریهای لازم را انجام دهد.
علی امام مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) نیز در ادامه این نشست، گفت: موضوع ارتباط مترو به بیمارستانها بر اساس مصوبه سال ۹۵ شورای اسلامی شهر تهران تعیین شده است و بر این اساس مقرر شد متروی تهران ارتباط خطوط را با مراکز بیمارستانی در مطالعات خود جای دهد تا بیمارستانها و مراکز نظامی مهم به صورت دو طرفه با مترو در ارتباط باشند.
او افزود: با شناسایی برخی از بیمارستانها و معرفی آنها به سازمان پدافند غیرعامل، در نهایت تعدادی از بیمارستانها شامل بیمارستان امام خمینی (ره)، شهید اکبرآبادی، برج میلاد و بیمارستان گلستان به عنوان اولویتهای اول در نظر گرفته شدند.
امام خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه و دستورالعمل اجرایی آن، شرکت متروی تهران مسوول اجرای پروژه است و هیچ اشارهای به تامین هزینههای اجرایی آن توسط شرکت مترو یا شهرداری تهران نشده است. در نتیجه اقدامات صورت گرفته در این خصوص تنها به منظور اعلام آمادگی برای انجام هماهنگیها بوده است تا از محدوده پیرامونی مترو به سمت درون ایستگاهها امکانات ارتباطی به سمت سکو، قطار و سالن فروش بلیط توسط مترو انجام شود.
او در ادامه در خصوص شرایط پیشرفت اجرای پروژه در مورد بیمارستانهای دارای اولویت گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) عنوان کرده است در صورت تامین هزینه توسط مراجع مرتبط با این موضوع موافق است. لذا مقرر شد شورای شهر تهران نظر خود را در خصوص مرجع تامینکننده هزینهها اعلام کند. زیرا در این مصوبه تنها به احداث این پروژه توسط مترو اشاره شده و شهرداری تهران را نسبت به تامین هزینهها موظف ندانسته است.
امام در پایان تاکید کرد: با توجه به محدودیتهایی که بیمارستان امام خمینی (ره) و شهرداری تهران برای تامین هزینهها دارند، پیشنهاد میشود در جلسهای با حضور نماینده سازمان پدافند غیرعامل به عنوان یک سازمان که دارای بودجههایی در سطح ملی است، جلسه مشترکی برگزار شده و این موضوعات بررسی شود.