وی ادامه داد: دشمن در تقابل با ایران اسلامی به دلیل توان بالای دفاعی و بازدارندگی و اراده قاطع که مشاهده کرد از حوزه نظامی مایوس شده است که نقطه عطف این مسئله، انهدام پهباد جاسوسی فوق پیشرفته آمریکا در خلیج فارس بود.
سردار دکتر جلالی با بیان اینکه آمریکاییها پس از ناامیدی از جبهه نظامی به دنبال جنگ علیه زیرساختهای حیاتی کشور رفتند تصریح کرد: در این جنگ نوین به دلیل آنکه فاعل جنگ در حوزه سایبری گمنام است این حملات بیشتر در این حوزه صورت می گیرد.
به گفته سردار جلالی زیرساختهای حیاتی ایران به دلیل رشد و توسعه سریع، گرایش به سایبری شدن پیدا کرده است. لذا حفظ این کارکردها که پیوندی حیاتی با کیفیت زیست مردم دارد منوط به پدافند سایبری و رعایت الزامات جامع پدافند غیرعامل است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در این زمینه رویکرد ما عملیات پیشگیرانه برای رصد آسیبپذیریها و کنترل آمادگیهاست متذکر شد: صنعت برق صنعتی مادر است و همه کارکردهای حیاتی به برق مربوط است. عدم اختلالات در زیرساختهای برق کشور نشان از تاب آوری و قوت صنعت برق کشور دارد و قابل تقدیر است.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت کنونی مولدهای اضطراری برق میتواند رشد بیشتری داشته باشد تا تامین کننده برق اضطراری کشور باشد.
سردار دکتر جلالی متذکر شد: رزمایش های سایبری در حوزه برق باید به صورت منظم برگزار شود تا ضمن بررسی آسیب پذیریها میزان پایداری شبکه ارتقا یابد.
**سند همکاری اجرای دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی امضا شد