این همایش با هدف شناخت زیرساخت ها و ابزارهای مدیریت محتوا در شبکه های اجتماعی با محور شبکه های اجتماعی و هویت آن ها، بررسی تاثیرات شبکه های اجتماعی در ایران و جهان، شبکه های اجتماعی و سبک زندگی ایرانی –اسلامی برگزار خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی از ارسال بیش از یکصد مقاله علمی به همایش تخصصی بررسی ابعاد شبکه های اجتماعی خبر داد و گفت: این همایش با تاکید بر مسائل فنی و علوم انسانی برگزار می شود.
سعید قاضی مغربی ادامه داد: شبکه های اجتماعی مفهوم تازه ای نیست که به تازگی مطرح شده باشند اما مطرح شدن آن به عنوان شبکه های اجتماعی مجازی مبتنی بر فناوری اطلاعات، مفهوم جدیدی است که در دهه های اخیر در کشورمان مطرح شده است.
به گفته وی وقتی صحبت از شبکه های اجتماعی و سبک زندگی مردم می شود، نحوه تعاملات و گوناگونی روابط مطرح میشود؛ امروزه اینگونه روابط به سبک آموزش و سبک تعاملات در فضای مجازی اتفاق میافتد و در این جاست که شبکه اسلامی و الگوی اسلامی مطرح میشود؛ لازمه رسیدن به این الگو هم آگاهی بخشی به مردم در خصوص امنیت و حریم شخصی و نوع استفاده از این فضای مجازی است.
قرار است بیش از سی مقاله علمی در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شود.
همچنین محمود علوی وزیر اطلاعات، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نصرالله جهانگرد معاون فناوی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و حسامالدین آشنا مشاور فرهنگي رئيس جمهور به عنوان سخنرانان کليدي این همایش مشخص شده اند.
قرار است یونس شکرخواه عضو هيات علمي دانشكده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع رسانههای اجتماعی و شبکه های اجتماعی)، سعیدرضا عاملی عضو هيات علمي دانشكده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع استعمار مجازی) و دکتر علیاکبر جلالی عضو هيات علمي دانشگاه علم و صنعت در ابتداي هر ميزگرد به عنوان سخنران کليدي نظرات خود را براي مخاطبان ارائه دهند.