۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۱
کد خبر: ۵۶۶۲۳
استاد ویروس شناسی دانشگاه تهران؛
استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ماهیت ویروس کرونا، گفت: این ویروس نوپدید است و معمولاً منشاء ۷۰ درصد آن از حیوانات است و ساختار خاصی دارد.
به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری مهر، طلعت مختاری آزاد، با حضور در برنامه تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، ادامه داد: «کرونا ویروس» مشترک میان انسان و حیوان است و ماهیت ساختاری آن به گونه‌ای است که می‌تواند تغییراتی در آن ایجاد شود و ترکیب‌های جدیدی بین ویروس‌های انسانی و حیوانی ایجاد شود.

وی اضافه کرد: این بیماری با توجه به اینکه جدید و ناشناخته است می‌تواند خطرناک باشد، اما پس از اینکه اطلاعات این بیماری، شناسایی شود ترس ناشی از آن هم کمتر می‌شود.

مختاری آزاد افزود: ویروس «کرونا» با توجه به مشاهداتی که داریم نمی‌تواند خطر زیادی داشته باشد و آمارها نشان می‌دهد که مرگ و میر ناشی از این بیماری به تدریج در حال کم شدن است.

استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه خطر این ویروس کمتر از خطر بیماری آنفلوانزا است، اضافه کرد: این ویروس شباهت زیادی به ویروس خفاش دارد.

وی با بیان اینکه این بیماری فعلاً واکسنی ندارد، گفت: دو داروی بیماری اچ آی وی در درمان این بیماری تأثیراتی داشته است.

مختاری آزاد با اشاره به اینکه بسیاری از بیماری‌های ویروسی، دارویی ندارند، افزود: این ویروس کم خطرتر از آنفلوانزا است و همان موارد بهداشتی این بیماری باید رعایت شود.

استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ویروس کرونا، هوشمند است، اما هنوز بیماری زایی آن بیشتر نشده است.

مختاری راد افزود: بر اساس مشاهدات و مستندات ثبت شده، هنوز شدت بیماری زایی کرونا ویروس تشدید نشده است.

وی ادامه داد: بزرگترین مشکل در سر راه پیشگیری از ابتلاء به این ویروس، نحوه آموزش سرفه کردن در میان دانش آموزان است، چون بیشتر مردم چگونه سرفه کردن را نمی‌دانند.

مختاری راد تصریح کرد: نحوه صحیح سرفه کردن، سرفه بر روی آستین یا لباس و داخل یقه می‌باشد بدین ترتیب ویروس در هوا پراکنده نخواهند شد و چه بسا ویروس بر اثر ماندن در بافت گرم لباس از بین برود.

وی افزود: این امکان وجود دارد که وقتی یک فرد از ماسک استفاده می‌کند، پس از مدتی این ماسک مرطوب می‌شود و پس از دور انداخته شدن بعید نیست که سبب اشاعه ویروس در محیط باشد، از این رو عمر مفید هر ماسک را می‌توان نهایتاً دو ساعت عنوان کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر