۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۵۳۴۹۳
سردار جلالی در بازدید از پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس تاکید کرد
سردار جلالی گفت: با توجه به اهمیت پالایشگاه‌ها به عنوان زیرساخت‌های استراتژیک کشور اجرای مانورهای منظم برای ارتقای پایداری و تاب آوری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
به گزارش پایداری ملی به نقل از روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور که به هرمزگان سفر کرده است صبح امروز در بازدیدی از پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس از مرکز فرماندهی این پالایشگاه دیدن کرد.

فیلم| بازدید سردار دکتر جلالی از مرکز فرماندهی و کنترل این مجتمع عظیم پالایشگاهی 



سردار جلالی در این بازدید با بیان اینکه پالایشگاه‌ها از جمله زیرساخت‌های حیاتی و استراتژیک کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: با توجه به حساسیت‌های بالای این تاسیسات زیربنایی و حیاتی، اهمیت توجه به الزامات و ضرورت‌های پدافند غیرعامل بیش از بیش خود را نمایان می‌کند. 
برگزاری مانورهای منظم ارزیابی وضعیت در پالایشگاه‌ها از منظر پدافند غیرعامل یک امر اساسی و ضروری است که حتما باید در برنامه‌های سالانه اداره این تاسیسات در نظر گرفته شود.


وی با بیان اینکه با توجه به جایگاه ویژه پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در صنعت نفت کشور این الزامات باید با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گیرد، تاکید کرد: برگزاری مانورهای منظم ارزیابی وضعیت در پالایشگاه‌ها از منظر پدافند غیرعامل یک امر اساسی و ضروری است که حتما باید در برنامه‌های سالانه اداره این تاسیسات در نظر گرفته شود.

*پیشنهاد برگزاری رزمایش سایبری در پالایشگاه خلیج فارس

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه پالایشگاه ستاره خلیج فارس از نظر معماری توانسته است بسیاری از رویکردهایی که از منظر پدافند غیرعامل حائز اهمیت است را برآورده کند، خاطرنشان کرد: با این وجود تا دستیابی به سطح مطلوب فاصله وجود دارد.

به گفته سردار جلالی پالایشگاه یک مجموعه فرآیندی صنعتی است که غالبا این فرآیندها همراه با خطر هستند. طبیعتا رعایت ضوابط HSE و همچنین ملاحظات پدافند غیرعامل در چنین مجموعه‌ای یک موضوع اجرایی و الزامی است.

نکته ای که بسیار اهمیت دارد آمادگی کارکنان در پاسخگویی به حوادث و حفظ کارکرد پالایشگاه است که این کار با آموزش، تمرین و تکرار در قالب رزمایش محقق می‌شود.


وی ادامه داد: نکته دوم که بسیار اهمیت دارد آمادگی کارکنان در پاسخگویی به حوادث و حفظ کارکرد پالایشگاه است که این کار با آموزش، تمرین و تکرار در قالب رزمایش محقق می‌شود از همین رو در برنامه‌ای پیشنهاد برگزاری یک رزمایش سایبری را به مدیران مجموعه ارائه کردیم.

سردار جلالی ابراز امیدواری کرد تا با فراهم کردن زمینه‌های مشترک همکاری بین صنعت نفت و سازمان پدافندغیرعامل کشور، شرایط برای ارتقای تاب آوری این زیرساخت های حیاتی کشور به بهترین نحوه فراهم شود.



گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر