به گزارش خبرنگار پایداری ملی،معاون توسعه فرهنگی و اطلاع رسانی سازمان پدافند غیرعامل کشور در نشست توجیهی و آموزشی رزمایش پرتوی ویژه روابط عمومیهای استان بوشهر افزود: هدف از برگزاری رزمایشها تنها تهیه گزارش نیست بلکه هدف تقویت نقاط قوت و ضعف و ایجاد حساسیت در استان در موضوع پدافند غیرعامل است.
وی بیان کرد: هرچند نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان قلب تپنده کشور به شمار میرود و از امنیت بالایی برخوردار است، ولی نباید از احتمال وقوع حادثه غافل شد و مردم را برای حوادث احتمالی آماده کرد.
معاون توسعه فرهنگی و اطلاع رسانی سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: تلاش میشود با برگزاری رزمایش پرتوی استان بوشهر مردم اطراف نیروگاه با انواع تهدیدها آشنا شوند تا در زمان وقوع حادثه بدانند چگونه باید برخورد کنند.
وی یادآور شد: افزایش آگاهی عمومی و آگاهی بخشی به جامعه در خصوص رزمایش پرتوی به عهده استان بوشهر است و در این راستا باید از ظرفیت روابط عمومیها و رسانههای استان استفاده شود.
وی گفت:امروز تهدیدات پرتوی به عنوان تهدیدهای نوین به شمار میرود که باید با استفاده از ظرفیت رسانهها و روابط عمومی در راستای ارتقای آگاهیهای عمومی جامعه گام برداشت.
معاون توسعه فرهنگی و اطلاع رسانی سازمان پدافند غیرعامل کشور یادآور شد: رسانهها ابزار روابط عمومیها هستند و نقش اطلاع رسانی، آموزش عمومی و هدایت افکار عمومی در آرامش بخشی به جامعه در زمان حادثه بسیار تاثیرگذار است.
محبی گفت: بوشهر با وجود نیروگاه، پارس جنوبی و خارگ استانی ویژه در کشور است و باید مسائل مربوط به رعایت اصول پدافند غیرعامل در این استان با جدیت رعایت شده و دنبال شود.
وی با اشاره به اجرای رزمایش پرتوی در جوار نیروگاه اتمی بوشهرگفت: در این راستا ۹ کارگروه تخصصی در برگزاری این رزمایش تشکیل شده است.