وی افزود: میزان تولید گوشت قرمز نیز در سال ۵۷، ۳۹۷ هزار تن بود که درسال جاری به ۸۶۰ هزار تن رسیده است و در بخش تولید گوشت مرغ نیز تحول بزرگی داشتیم به طوری که تولید ما از ۱۶۰ هزار تن به دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده است که حدودا ۱۵ برابر افزایش یافته است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: میزان تولید تخم مرغ نیز از ۱۶۰ هزار تن سال ۵۷ به ۹۰۰ هزار تن در سال ۹۷ رسیده که اگر موضوع آنفولانزا نبود تولید ما اکنون از یک میلیون تن عبور کرده بود. اما با این حال میزان تولید تخم مرغ نیز ۵.۷ برابر اضافه شده است.
رضایی با بیان اینکه تولید عسل در کشور بعد از پیروزی انقلاب ۱۳ برابر شده است گفت: میزان تولید این محصول ۶ هزار و ۶۰۰ تن بود که اکنون به ۸۸ هزار تن رسیده و ۱۳.۳ درصد رشد دارد.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به سرانه مصرف محصولات پروتئینی دامی درسال ۹۷ گفت: هر ایرانی روزانه ۲۸.۵ گرم پروتئین از محل منابع داخلی و ۲۹.۵ گرم در مجموع دریافت میکند که با درنظرگرفتن شیلات و آبزیان این رقم به ۳۶ گرم میرسد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: سرانه مصرف شیر در کشور ۱۱۵ کیلوگرم گوشت قرمز، ۱۲ کیلوگرم مرغ، ۲۹ کیلوگرم و تخم مرغ نیز ۱۱ کیلوگرم است که در بخش مرغ میزان مصرف بالاتر از متوسط جهانی است.
رضایی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به پروژههایی که در سال ۹۷ در بخش دامپروری ایجاد شده است گفت: ۵۳ واحد جدید دام سبک با ظرفیت ۳۳۰ هزار رأس و ۶۰ واحد جدید دام سنگین با ظرفیت ۱۱۰ هزار تن ایجاد و بعد حجم تولید این محصولات در کشور اضافه شده است.
وی با بیان اینکه استفاده از نژادهای گاو دو منظوره در دامداریهای کشور توسعه یافته است گفت: این نوع دام علاوه براینکه عملکرد مناسبی در تولید گوشت دارد بالای ۲۷ تا ۲۸ کیلوگرم نیز شیر تولید میکند که این نژاد با نژادهای بومی ما نیز امیخته شده است.