۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۴
کد خبر: ۴۱۸۰۴
معاون اموراستان‌های سازمان پدافند غیرعامل خبر داد:
معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل از فعالیت جاسوسی بالغ بر 90 درصد بدافزارها در کشورمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایداری ملی، ممعاون امور استان ها و بسج سازمان پدافند غیر عامل کشور در همایش رابطین پدافند غیرعامل استان لرستان گفت: طرح جامع پدافند استان‌ها سندی راهبردی است با چشم‌انداز بلندمدت که پس از شناخت همه جانبه وضعیت موجود استان و همچنین سطوح تهدیدات و آسیب‌پذیری‌های متصور بر آنها، راهبردها، سیاست‎ها و برنامه‎های کلان توسعه‎ای استان را منطبق با اصول پدافند غیرعامل تبیین و در قالب نقشه راه ارایه می‌کند.

وی با بیان این‌که «استان‌ها باید طرح جامع پدافندی تهیه کرده وعلاوه بر آن تهدیدها و آسیب‌پذیری‌های خود را در تمامی حوزه‌ها بررسی کنند»، اضافه کرد: فقدان مطالعات پایه پدافند غیرعامل در سطح استان‌ها، ارایه الگویی جهت توسعه دفاع محور کشور، کمک به تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در کل کشور به صورت موزاییکی و شناسایی دارایی‌ها، تهدیدات و آسیب پذیری‌های هر استان در همه حوزه‌ها از ضرورت تهیه طرح جامعه پدافند غیرعامل است.

وی خاطرنشان کرد: اهداف و سیاست‌های کلی سند جامع پدافند غیرعامل استان، بررسی وضعیت از دیدگاه آمایش سرزمین و دفاعی کشور، ماهیت شناسایی دارایی، سناریوی تهدید، تهدیدات، آسیب‌پذیری، ارزیابی ریسک، تجزیه و تحلیل، راه حل و گام‌ها از محتوای این سند هستند.

معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: سرمایه‌های انسانی برای حفظ جان انسان‌ها و کاهش تلفات، سرمایه سایبری برای حفظ زیرساخت و تداوم کارکرد و سرمایه زیرساختی، فیزیکی برای کاهش آسیب‌پذیری و پایدارسازی در برابر تهدیدات از اهداف کلی در دفاع غیرعامل است.

وی با یادآوری این‌که «بیشتر تاسیسات کشور با یکدیگر مرتبط بوده است» ، تصریح کرد: مثلاً حوزه برق با ده‌ها صنعت مرتبط است و در صورت آسیب دیدن این بخش بسیاری از اماکن حیاتی کشور با مشکل روبرو خواهند شد. 60 درصد از خوراک نیروهای برق کشور از طریق گاز تامین می‎شود و در صورت قطعی آن بخشی عظیم از تولید برق کشور با مشکل روبرو می‌شود و دستگاه‌های اجرایی باید در راستای حرکت پدافندی غیرعامل، بخشی از برق مورد نیاز خود را از انرژی خورشید تهیه کنند.

حیدری با تاکید بر این‌که «باید حوزه سایبری را مدیریت کنیم و به تهدیدهای فضای سایبری نگاهی خوشبینانه نداشته باشیم»، اضافه کرد: بیشتر دستگاه‌ها در مقابله با تهدیدهای سایبری از بدافزارها استفاده می‌کنند و این در حالیست که بیش از 90 درصد بدافزارها فعالیت‌های جاسوسی انجام می‌دهند و برای مقابله با این عامل باید بتوانیم از بدافزارهای بومی استفاده کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: باید تهدیدهای دشمن را بشناسیم و راه‌های مقابله را پیدا کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر