کشف مواد مخدر در سال جاری 15 درصد افزایش یافته است/ ثبت یک رکورد بیسابقه در کشف مواد مخدر
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اعلام خبر افزایش 15 درصدی کشفیات مواد مخدر از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، گفت: در سال گذشته توسط ناجا 713 تن انواع مواد مخدر کشف شد که این یک رکورد بیسابقه در دنیاست.
به گزارش پایداری ملی، سردار «مسعود زاهدیان» رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: در سال گذشته و با تلاشهای انجام شده شاهد رشد 14 درصدی کشفیات مواد مخدر بودیم که 713 تن انواع مواد مخدر در سال 96 کشف شد؛ این یک رکورد بیسابقه در دنیاست.
وی خاطرنشان کرد: البته مقدار کشفیات در سال گذشته 807 تن بوده که رقم فوق الذکر مربوط به کشفیات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است.
سردار زاهدیان بیان داشت: از ابتدای سال تاکنون نیز 197 تن انواع مواد مخدر کشف شده است که شاهد رشد 15 درصدی کشفیات نسبت به مدت مشابه در سال گذشته هستیم.
0پسندیدم
گزارش خطا
اشتراک گذاری
ارسال نظرات
نظرسنجی
مهمترین راهکار نهادینه سازی الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی را چه می دانید؟!