فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بزرگترین آرمان و آرزویم محو و نابودی رژیم صهیونیستی است، گفت: سپاه و ارتش برادرند و در هر جنگی قرار است پیش مرگ هم باشیم.
به گزارش پایداری ملی، امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مصاحبه با برنامه بدون تعارف بخش خبری ۲۰:۳۰ در خصوص گذشته خود گفت: در فقیرنشین ترین محله قم به دنیا آمده ام و همانجا بزرگ شده ام. از شش سالگی تا زمانی که به ارتش آمدم کار می کردم از کوره ها گرفته تا بلیط فروشی و حتی خبرنگار بودم.
وی در ادامه گفت: تا کلاس دوازدهم را در دوازده جا خواندم تا دیپلم گرفتم. تقریبا در اکثر دوره های نظامی شاگرد اول بودم. در دوره عالی هنوز کسی نتوانسته رکورد من را بیاورد.
امیر موسوی در خصوص دلایل علاقمندی خود به ارتش افزود: به شدت به شخصیت شهید فلاحی علاقمند بودم.
فرمانده کل ارتش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فکرمی کردید فرمانده ارتش شوید، تصریح کرد: هیچ به این موضوع فکر نمی کردم. شاید کمتر کسی مثل من می دانست این صندلی چقدر داغ است. فکر می کنم خدا که من را تا اینجا آورده است می خواسته شرمنده شهدا نشوم.
وی در خصوص آرزوهای هایش در جوانی گفت: همیشه آرزو داشتم چندتا زمین فوتبال احداث کنم و تا چهارده سالگی این آرزوی من بود. بعد آرزویم این بود که چند خانه داشته باشم و به تازه داماد و عروس ها بدهم تا در آن زندگی کنند که البته تا حدودی به این آرزو رسیده ام.
سرلشکر موسوی در ادامه افزود: آرمان و آرزویم امروز محو و نابودی رژیم صهیونیستی است. الان آرزو دارم ارتش را به جایی برسانم که الگو شود چون این ظرفیت در ارتش وجود دارد.
قطعا در مقابل تهدیدات اصلی پیروز میدان هستیم
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی تان از توان ارتش چیست؟ گفت: ما قطعا در مقابل تهدیدات اصلی پیروز میدان هستیم و برای دنیا و مردم این موضوع معلوم شده است. از جنگ استقبال نمی کنیم اما اگر پیش آمد آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست؟ می دانند که طرف ایران بیایند چه ضربه ای خواهند خورد و نتوانسته اند بیایند.
فرمانده کل ارتش در خصوص تلاش ها برای اختلاف افکنی بین سپاه و ارتش تصریح کرد: طبیعی و منطقی است؛ خوردن به یک دیوار بتنی منسجم سخت است. سپاه و ارتش برادرند و در دوران دفاع مقدس خونمان کنار هم ریخته است و در هر جنگی قرار است پیش مرگ هم باشیم.
امیر موسوی در خصوص حقوق خود گفت: عضو هیات علمی هستم. استاد ها حدود ۹ میلیون می گیرند و دانشیار ها حدود هشت میلیون.
وی در پایان افزود: نظام سلطه با ما در جنگ است و این جنگ تمام عیار است و گفته اند که ابزار فضای مجازی سلاح آنها است. باید مراقبت کنیم. نیروهای مسلح کار خو د را می کنند اما در فضای مجازی همه هشتاد میلیون رزمنده ایم.