دکتر محسن جهانشاهی در این باره اظهار کرد: در این تحقیقات ابتدا یک مطالعه میدانی بر روی قابلیتهای فناوری نانو به خصوص در قسمت داروها داشتیم که نتیجه بیش از ده سال تجربه گروه نانوبیوتکنولوژی پژوهشکده فناوری نانو است، سپس مروری بر اهداف و مشکلات رشته علوم اعصاب انجام دادیم که این قسمت از کار با تعامل تنگاتنگ با دانشگاه اوتاوای کانادا انجام شد، در نهایت به معرفی راههای ارتباط این دو علم به یکدیگر پرداخته و قابلیتهای فناوری نانو در کمک به دانشمندان علوم مغز و اعصاب را یادآور شدیم.
به گفته رئیس پژوهشکده فناوری نانوی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، فناوری نانو در اکثر تحقیقات مربوط به مغز و اعصاب، تولید داروها برای بیماریهای مغزی و همچنین دارورسانی به قسمتهای بسیار خاص مغز و اعصاب، کاربرد دارد. به عبارتی کاربرد این فناوری در علوم پزشکی و صنایع دارویی و زیستفناوری بسیار نمود پیدا میکند.
جهانشاهی افزود: از آنجا که مطابق جدیدترین نظریهها حافظه در حقیقت همان ذخیره اطلاعات در سیناپسها است و شناخت سیناپسها در حال حاضر نیاز روز جامعه علوم اعصاب است، ما با معرفی قابلیتهای فناوری نانو در این حوزه مسیر جدیدی را پیش پای محققان علوم اعصاب در همکاری با محققان فناوری نانو قرار دادهایم. به بیان ساده سیناپسها به کمک مواد بسیار ریزی به نام انتقال دهندههای عصبی اقدام به ارسال پیامهای مغزی و همچنین ذخیره اطلاعات میکنند. ما با فناوری نانو قادر به ردیابی این پیام رسانها هستیم.