در همین رابطه، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از ابتلای تعدادی از کارگران یکی از کشتارگاه های زاهدان به تب کریمه کنگو خبرداد.
دکتر محمود نبوی گفت:چند روز اخیر تعدادی از کارگران یکی از کشتارگاههای زاهدان با تب مشکوک ابتلا به تب کریمه کنگو به بیمارستان بوعلی زاهدان مراجعه کردند.
وی با اشاره به اینکه برای جلو گیری از ابتلا به این بیماری ابتدا دام را بعد از کشتار باید به مدت 24 ساعت در سیستمهایی با دمای معمولی نگهداری و سپس بسته بندی کرد،افزود:متاسفانه به سبب اختلال و خرابی این سیستم پیش سرد کارگران کشتارگاه بلافاصله اقدام به بسته بندی لاشه های آلوده کردند که متاسفانه به این بیماری آلوده شدند.