۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
کد خبر: ۲۵۰۲۰
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران:
حاجی‌بیگی گفت: در حال حاضر سازمان انتقال خون ایران در طبقه‌بندی پدافند غیرعامل از رده حساس خارج شده و به رده حیاتی ارتقاء یافته است؛ به طوری که رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در نامه‌ای به سازمان انتقال خون، این سازمان را حیاتی‌ترین سازمان کشور دانسته و خواستار عدم جابه‌جایی، ادامه و تکمیل ساخت پروژه ساختمان شماره دو شده‌اند و ما نامه مکتوب آن را داریم.

به دنبال اظهارارت نایب رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران درباره مغایرت طرح توسعه ساختمان سازمان انتقال خون با طرح جامع، سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: شورای شهر باید قبل از تصویب طرح جامع، بررسی‌های لازم را در خصوص این ساختمان انجام می‌داد. در عین حال جالب است در تصمیم‌گیری برای تغییر کاربری منطقه، هیچ‌گونه دعوتی از سازمان انتقال خون ایران از سوی کمیسیون ماده 5 به عمل نیامد.

دکتر بشیر حاجی‌بیگی،درپی اظهارات نایب رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران درباره مغایرت طرح توسعه ساختمان سازمان انتقال خون با طرح جامع، ضمن دعوت از  محمد مهدی تندگویان، برای بازدید از ساختمان و فضای سازمان انتقال خون ایران، گفت: باید توجه کرد که مصوبه شورای شهر درخصوص سازمان انتقال خون کاملا یکطرفه بوده است.

وی با بیان اینکه ساختمان شماره 2 انتقال خون استان تهران در محوطه سازمان انتقال خون ایران از حیاتی‌ترین مراکز بهداشتی و درمانی کشور است، افزود: در حال حاضر سازمان انتقال خون ایران در طبقه‌بندی پدافند غیرعامل از رده حساس خارج شده و به رده حیاتی ارتقاء یافته است؛ به طوری که رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در نامه‌ای به سازمان انتقال خون، این سازمان را حیاتی‌ترین سازمان کشور دانسته و خواستار عدم جابه‌جایی، ادامه و تکمیل ساخت پروژه ساختمان شماره دو شده‌اند و ما نامه مکتوب آن را داریم.

حاجی‌بیگی با بیان اینکه آقای تندگویان گفته‌اند سازمان انتقال باید این سخنان را قبل از تصویب طرح جامع بیان می‌کردند، گفت: ساختمان سازمان انتقال خون ایران از پیش از انقلاب تصویب شده است. بنابراین خود شورای شهر باید پیش از تصویب طرح جامع بررسی‌های لازم را انجام می‌داد. چرا که سازمان انتقال خون که از قبل وجود داشته است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران تاکید کرد: بنابراین باید قبل از تصویب طرح جامع در شورای شهر تهران، بررسی‌های لازم را در خصوص این ساختمان انجام می‌دادند. در عین حال در تصمیم‌گیری برای تغییر کاربری منطقه، دعوتی از سازمان انتقال خون ایران از سوی کمیسیون ماده 5 به عمل نیامد. بر این اساس در حال حاضر از شورای شهر خواهشمندیم تا نسبت به حل این موضوع با هماهنگی با سازمان انتقال خون ایران اقدامی انجام دهد.

حاجی‌بیگی با بیان اینکه با بررسی تاریخچه ابنیه موجود از قبل از انقلاب اسلامی مجموعه بلوک‌های 5440000 به دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان میلاد و سازمان انتقال خون ایران اختصاص یافته است، گفت: در انتهای دهه هفتاد شاهد افتتاح هر سه پروژه بوده‌ایم و خبری از برج میلاد و تاسیس آن در آن سال‌ها نبوده است. بنابراین این ساختمان‌ها وجود داشته و برج میلاد در دهه 80 ساخته شده است.

وی همچنین گفت: این ساختمان (ساختمان شماره 2 سازمان انتقال خون) از محل بودجه پدافند غیرعامل کشور در حال ساخت است که دارای چهار طبقه پارکینگ در زیرزمین و دو طبقه دیگر روی پارکینگ‌هاست و به هیچ‌وجه چشم‌انداز برج میلاد را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

وی همچنین اظهار کرد: بر این اساس از مسوولان شورای شهر  می‌خواهیم تا دستور لازم  نسبت به اصلاح کاربری مختصات مربوط به عرصه سازمان انتقال خون ایران را در طرح تفصیلی، واقع در بزرگراه همت مطابق با فعالیت بهداشتی درمانی، آموزشی و پژوهشی صادر کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر