" ارتباط غیر منطقی کمیته مبارزه با تروریسم و FATF "
وی بااشاره به کمیته ضد تروریستی شورای امنیت گفت: اخیرا اسرائیل را به عنوان رئیس کمیته ضد تروریسم شورای امنیت قرار داده اند و به دلیل اینکه بخشی از مصوبات این کمیته در FATF لازم الاجرا است، ارتباط غیر منطقی بین اسرائیل، کمیته مبارزه با تروریسم و FATF برقرار است.
"دشمنان عضو ناظر FATF "
وی با اشاره به اعضای ناظربر کار گروه اقدام مالی گفت: اعضای FATF کشورهای زیادی هستند، دو عضو ناظر وجود دارد که یکی از آن ها عربستان و دیگری اسرائیل می باشدکه هر دوی این کشورها بر حوزه DATF نظارت دارند و در واقع دشمنان جدی ما نیز هستند و طبیعتا برای ما تبعات زیادی خواهد داشت.
" اهداف FATF "
وی اهداف FATF را به دو دسته آشکار و پنهان تقسیم نموده و گفت: یک دسته اهداف آشکار می باشد که اسناد آنها موجود است و عبارتند از؛ مبارزه با پولشویی ،مبارزه با تأمین منابع مالی تروریسم، مبارزه با تأمینجابجایی منابع حاصل از قاچاق و قمار، و دسته دیکر اهداف پنهان است که شامل؛ اشراف اطلاعاتی مالی بر کشورها، کنترل مالی محور مقاومت، رصد و پایش اجرای تحریم های مالی و ابزار جنگ مالی می شود که متاسفانه برخی از افراد صرفا اهداف آشکار را می بینند ، باید هر دو لایه را با هم ببینیم ولایه های پنهان را مطالعه نموده موشکافی کرد و به آن توجه کنیم.
" تناقضات FATF "
وی گفت:ماهیت تصمیمات در این سیستم سیاسی است،زیرا در آن تناقضاتی وجود دارد،یکی از این تناقضات که نشان می دهد ماهیت تصمیم در FATF سیاسی است عبارت از این است که پشتیبان اصلی تروریست مثل آمریکا، رژیم صهیونیستی ، عربستان ،قطر و...در لیست سفید قرار دارند،عدم خروج ایران از لیست سیاه علی رغم تعهد کتبی ایران یکی دیگر از این تناقضات است.
" تهدیدات FATF "
جلالی تهدیدات FATF را؛1)اشراف کامل اطلاعاتی بر سامانه های تبادل اطلاعات مالی و رصد جریان پولی کشور،2)تحریم داخلی و ایجاد لیست تحریم توسط دشمن و ایجاد تحریم های جدید،3)اعمال فشار مالی بر مولفه های قدرت ملی کشور،4)محدودسازی مولفه قدرت ملی به وسیله مقررات مالی،5)کنترل و محدودسازی از طریق قانون، مقررات،استاندار و پروتکل و6)محدود سازی محور مقاوت از نظر مالی عنوان نمود.
"رویکرد آمریکا"
وی رویکرد آمریکا را تغییر نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: رویکرد اصلی آمریکای ها تغییر نظام است که بحمدالله موفق نبوده اند و رویکرد دیگر آن ها مهار رفتار است یعنی رفتاری که آن ها می خواهند را انجام دهیم.
" تحریم هوشمندانه "
وی در خصوص مهار رفتار از سوی آمریکا گفت: مهار از سوی دشمنان دو رویکرد دارد؛ یکی تحمیل از طریق مذاکره است و دیگری تحریم ،بعد از برجام تحریم ها هدفمند شده که آمریکایی ها اسم آن را تحریم هوشمندانه گذاشتند.
"ابزار کنترل رفتار از سوی آمریکا"
وی با بیان اینکه آمریکایی ها با برجام و FATF ابزار کنترل رفتار را بدست می آورند گفت:تعریف آمریکایی ها از جنگ مالی تحمیل اراده به یک کشور بدون شلیک گلوله و جنگ می باشد،ظاهر آن کاملا حقوقی و مدنی است ولی باطن آن کاملا امنیتی است که ممکن است خیلی از افراد به ظاهر آن توجه کنند، جنگ اقتصادی یکی از راهبردهای جدی آمریکایی و دارای بخش های مختلفی است.
" تغییر ماهیت تهدیدات "
وی با توجه به تغییر ماهیت تهدیدات گفت: امروزه ماهیت تهدیدات در حال تغییر است،وقتی تهدیدات تغییر میکند قوانین باید بتواند تولید بازدارندگی داشته ،قوانین و مقررات باید در این حوزه امنیت افزا باشند و متناسب با تغییر تهدید ارتقاء پیدا کنند ،این موضوع در حوزه پولی و مالی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
" مبارزه با پولشویی "
وی گفت: در جمع بندی FATF قابلیت اجرا به صورتی که تعهد شده است در داخل کشور وجود ندارد و چنانچه اجرا شود بر امنیت ملی تأثیر خواهد داشت.FATF داخلی بدون اشراف دشمن ممکن است یعنی اینکه اجرای مصمم و قاطع قوانین داخلی مبارزه با پولشویی می تواند انجام شود.