معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه فناوری اطلاعات در بازار صنعت نفت 2 تا 4 درصد سهم دارد،گفت: صنعت نفت بزرگترین بازار برای صنعت IT بومی ایران است.
نصرالله جهانگرد در چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار داشت: در سه دهه اخیر است که در دنیا اعداد سرانه GDP بالای 10 هزار دلار دیده میشود و دلیل آن هم تأثیر تکنولوژی است.
وی افزود: اول انقلاب ما کشور ثروتمندی محسوب میشدیم و کره جنوبی و سنگاپور از ما پایینتر بودند اما امروز به درآمد سرانه 45 هزار دلار رسیدند که عامل اصلی آن تکنولوژی است.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: ما در کشاورزی در بهترین حالت 12 درصد ارزش افزوده و 18 درصد اشتغال، در بخش صنعت با احتساب نفت 40 درصد ارزش افزوده و 45 درصد اشتغال و در بخش خدمات 50 درصد ارزش افزوده و 48 درصد اشتغال را شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه با ورود تکنولوژی در همه این بخشها ارزش افزوده افزایش مییابد، گفت: در کشاورزی و صنعت با ورود تکنولوژی ارزش افزوده بالا رفته و اشتغال کاهش مییابد اما در خدمات ورود تکنولوژی هم باعث افزایش ارزش افزوده و هم باعث افزایش فرصتهای شغلی خواهد شد.
جهانگرد اظهار داشت: در شبکه ارتباطات ایران یک ساختار سه لایه شامل کابل، بیسیم و ماهواره است که به صورت همزمان سرویسدهی میکنند.
وی افزود: سیستم ما در 70 سال گذشته مبتنی بر صوت بوده اما الان در آستانه یک تحول بزرگ و تبدیل به IP قرار داریم.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: در برنامه ششم سطح ارتباطی کشور برای مشترکان به متوسط 20 مگابایت خواهد رسید و در برنامه هفتم این رقم به صورت متوسط به صد مگابایت میرسد.
وی در ادامه گفت: 84 درصد نفت دنیا در حملونقل مصرف میشود و کل چرخه پتروشیمی و صنایع پاییندستی تنها از 16 درصد ذخایر نفت جهان استفاده میکند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه فناوری اطلاعات در بازار صنعت نفت 2 تا 4 درصد سهم دارد گفت: صنعت نفت بزرگترین بازار برای صنعت IT بومی ایران است.